in

Bejaarde man (81) neergestoken en beroofd toen hij blikjes aan het inzamelen was.

Een bejaarde man van 81 was bezig met zijn gebruikelijke ochtendroutine van het inzamelen van blikjes toen hij het slachtoffer werd van een brutale overval.

Het was 4:30 uur in de ochtend toen Felix ‘Don’ Tejada de vuilnisbakken aan het doorzoeken was op zoek naar blikjes. Die blikjes ruilt hij dan in voor een beetje geld. Hij was onderweg in zijn wijk in de Bronx.

Lees ook  OM wil 4 jaar cel voor doodschieten vriend tijdens opname clip in Zuidoost

Een vrouw lachte en wuifde naar hem alsof ze hem kende. Maar het lijkt erop dat het slechts een afleiding was, want hij werd meteen besprongen door twee mannen. Een van hen haalde zijn gezicht open met een mes.

Terwijl het bloed uit zijn gezicht stroomde, moest hij zelf de politie bellen. De diepe snee moest 12 keer gehecht worden.

Don, die goed gekend is in de wijk, zegt dat hij geen van de aanvallers herkende.

Lees ook  De 11-jarige toont zijn vrienden trots zijn vondst. Een minuut later vindt de moeder zijn lichaam ZO op straat.

De veteraan uit de Dominicaanse Republiek zegt dat hij ondanks de aanval niet bang is en meteen terug aan de slag wil. De man zegt dat hij hoopt dat de politie de verdachte snel vindt, ‘anders zal hij ze zelf wel vinden’.

We hopen dat Don snel herstelt. Zijn moed en vastberadenheid zijn een echte inspiratie!

Nikkie Plessen deelt een pikante foto met wel héél kort rokje aan

Vrachtwagen in brand gestoken, slapende chauffeur ernstig gewond