in

Bejaarde man ernstig mishandeld na aanspreken jongens om vuurwerk

Een 73-jarige man uit Andijk is gisteren ernstig mishandeld nadat hij drie jongens had aangesproken over het afsteken van vuurwerk. Hij kreeg klappen in het gezicht en toen hij op de grond viel ook nog trappen tegen het hoofd.

De politie meldt dat de man zich zorgen maakte om zijn katten. Die waren door het afsteken van vuurwerk erg onrustig geworden.

“Omdat er al enige tijd vuurwerk werd afgestoken bij de man voor de deur besloot de Andijker naar buiten te gaan om de jongens hierop aan te spreken”, meldt de politie. “Het slachtoffer wilde alleen vragen of ze weg wilden gaan.”

Lees ook  André Hazes jr. haalt bij aflevering Jinek flink uit naar zijn moeder en zus Roxeanne Hazes

Meerdere trappen tegen het hoofd
De man sprak het drietal aan en werd ‘direct agressief benaderd’ door de jongens. Het slachtoffer kreeg ‘vanuit het niets een harde klap in het gezicht’ en viel op de grond. Daarna kreeg het bejaarde slachtoffer meerdere trappen tegen zijn hoofd.

De drie jongens gingen er daarna vandoor. Het slachtoffer heeft van twee van de drie jongens een beperkt signalement kunnen geven.

Lees ook  Dit is wat er gebeurde met vermiste Loes (18) Verschrikkelijk!

Het geweld heeft op de 73-jarige veel indruk gemaakt, laat een woordvoerder aan RTL Nieuws weten.

De man raakte gewond aan zijn hoofd. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. “Hij heeft zich onder behandeling laten stellen van de huisarts.”

Drama in Duitse dierentuin, 30 apen levend verbrand door brand in verblijf..

Uit water geredde peuter (3) alsnog overleden, vader verdacht van poging tot doodslag