in

Bejaarde man wordt uit de bank gegooid. Uren later brengen dezelfde politieagenten hem terug om actie te ondernemen.

De politie van Montebello in California kreeg onlangs het verzoek van de Bank of America om een bejaarde man die voor overlast zorgde uit hun filiaal te verwijderen. Agent Josett kreeg de opdracht om ter plaatse te komen.

Toen de agent arriveerde, ontmoette hij een bejaarde man die tumult maakte. De 92-jarige man probeerde geld van zijn rekening te halen, maar ondervond problemen.

Lees ook  72 jaar geleden keken gevangenen in een nazi strafkamp elkaar in de ogen. Hun verboden liefdesverhaal zal je tot tranen toe bewegen.

De bank eiste een identiteitskaart, en in plaats van de man gewoon naar buiten te escorteren, besloot hij om actie te ondernemen. Hij reed de man naar de plaatselijke administratie waar hij een nieuwe identiteitskaart kreeg. Dan bracht de agent hem terug naar de bank waar hij nog voor sluitingstijd zijn geld kon afhalen.

Lees ook  Ze tatoeëerde haar halve gezicht, maar je ziet er niets van. Ze is ongelooflijk getalenteerd!

Een persoon commentarieerde op Facebook:

“Deze agent is een heilige! Het enige wat deze opa wil is zijn onafhankelijkheid bewaren. En de agent hielp hem op een waardige manier. Goed gedaan, agent!”

In tijden waarin agenten vaak kritiek te verwerken krijgen is het leuk om te zien dat ze worden erkend voor hun hulp aan de gemeenschap!

DEEL dit met je vrienden!

Op 14-jarige leeftijd besluit hij om een “elfje” te worden. Als de dokters 11 jaar later het verband verwijderen, schieten woorden tekort.

Is de kip die je koopt wel echt vers? Dit is de ene “vingertruc” die je moet kennen.