in

Bejaarde vrouw bevalt op 65-jarige leeftijd van haar tweede kind.

Een Indiase vrouw beweert dat ze een van de oudste moeders ter wereld is nadat ze op 65-jarige leeftijd van een babymeisje beviel.

De moeder, die niet bij naam genoemd werd, beviel naar verluidt deze week in de Indiase staat Kashmir. Dat lezen we in de Daily Mail. Nog niet alle details van de curieuze bevalling werden bevestigd.

Vader Hakim Din, die 80 jaar oud is, dankte Allah voor het prachtige geschenk van een babydochter, maar zij dat ze financiële hulp zullen nodig hebben om haar op te voeden.

Lees ook  André en Peter R. slaan handen ineen: ‘Dit krijgt een staartje’

Hij voegde eraan toe dat ze al een zoon hebben die tussen acht en tien jaar geleden geboren werd. Dr. Shabir Sidiqui, een materniteitsspecialist uit Kashmir, verklaarde aan de lokale media dat de zaak “uitermate zeldzaam” is.

“Doorgaans zet de menopauze zich in India gemiddeld in op 47 jaar. Eenmaal begonnen, is er geen mogelijkheid om nog te bevallen. Dit is uitermate zeldzaam”, zei hij.

Lees ook  Jennifer Lopez is 51 maar wij zouden haar nog steeds doen!

Dokters van het ziekenhuis waar de bevalling plaatsvond, zeggen dat de moeder en de baby gezond zijn en het goed stellen.

Als de beweringen van Kaur waar zijn, zou ze de oudste moeder ter wereld zijn die op een natuurlijke wijze een baby ter wereld brengt.

DEEL dit bericht als ook jij dit zo eigenaardig vindt!

Moederlabrador graaft naar puppy nadat ze zag hoe het door baasje begraven werd.

Afvallen zonder naar de sportschool te gaan? Deze vrouw vertelt hoe ze het deed