in

Bestuurder rijdt hond aan – en laat haar 12 uur lang voor dood in de sneeuw liggen.

In mijn wereld stop je wanneer je een ongeluk ziet gebeuren. Moest ik ooit op een of andere manier een dier aangereden hebben, zou ik om hulp bellen. Daarom wordt ik extra boos over verhalen waarin mensen na een ongeluk gewoon de vlucht nemen. Deze bestuurder reed een puppy aan – en liet haar alleen in de sneeuw achter.

Als er een ongeluk gebeurt, is het belangrijk om meteen te stoppen en om hulp te bellen. Voor de meesten onder ons is dit duidelijk, of het nu gaat om een mens of een dier.

Deze kleine puppy werd aangereden op een plattelandsweg in Alberta, Canada.

Maar de bestuurder verkoos om niet te stoppen, en drukte in plaats daarvan op het gaspedaal.

Lees ook  Deze vrouw redt een zeldzame “hond” die zich onder haar veranda verstopt had. Maar als ze haar geheim ontdekt, is ze sprakeloos.

Voor dood achtergelaten

Als bij wonder overleefde de hond het ongeluk en kon ze op eigen krachten naar de kant van de weg kruipen. Maar omdat de bestuurder op de vlucht was geslagen, zag de arme hond de dood in de ogen.

Het sneeuwt en het is ijskoud buiten.

Verdwenen in de sneeuw

De hond lag 12 lang in de sneeuw. Ze was langzaam aan het doodvriezen.

Moesten enkele kinderen haar daar niet in de sneeuw hebben zien liggen, was ze een zekere dood gestorven.

“Haar lichaamswarmte creëerde een put in de sneeuw. Ze lag diep in de sneeuw. Dus het was moeilijk om haar te zien en te vinden”, legt Amber Perry van de dierenwelzijnsorganisatie AARCS uit.

Lees ook  Jonge vrouw plaatst selfie met paard op Facebook, tot een detail de mishandeling van het dier onthult

Een nieuwe thuis vinden

De hond had een gebroken heup en poot. Ze was zwaargewond, maar levend. Na weken behandeling en verzorging in het dierenasiel, begon ze langzaam te herstellen.

Helaas werd de eigenaar niet gevonden, maar ze kreeg wel een naam: Nutmeg! En nu heeft zelfs een familie die niet kan wachten om haar te adopteren.

“Ze kwispelt nog altijd met haar staartje. Ze is echt gelukkig. Van zodra ze helemaal genezen is, kan ze geadopteerd worden”, zegt Amber.

Echte dierenliefhebbers laten een gewond dier niet achter, laat staan zonder om hulp te bellen. DEEL dit verhaal om iedereen aan te sporen dieren in nood altijd te helpen!

Jonge vrouw wandelt alleen langs de snelweg. Dan komt er een dakloze man aangelopen en schreeuwt: “Ga in je auto zitten en doe de deuren op slot!”

Vrouw geeft haar echtgenoot Viagra, maar 3 dagen later komt de beschamende waarheid aan het licht.