in

Bibi Breijman verbaast volgers met zomerse bikinifoto

Bibi laat zien dat ze ook haar vakantie fit doorbrengt. Volgers van Bibi Breijman op Instagram kunnen met volle teugen meegenieten van haar (jaloersmakende) vakantie met vriendlief Waylon en dochtertje Teddy.

Zonsondergang aan de Franse kust, uiteten in een chique restaurant of een avondje dansen in de buitenlucht: het drietal lijkt zich prima te vermaken in het zonnige zuiden. Dat Bibi ondertussen hartstikke fit blijft, toont ze met een nieuwe foto.

Luxe vakantie
Eerder stak Bibi al niet onder stoelen of banken dat ze het ervan neemt op vakantie in Frankrijk en Monaco.

  Meisje (4) hangt zichzelf per ongeluk op nadat fietshelm aan boomtak bleef steken.

Samen met Waylon en Teddy verblijft ze in het superchique Hôtel de Paris Monte-Carlo en eet ze een hapje in prijzige restaurants.

Instagram-volgers verbazen zich echter vooral over het afgetrainde lichaam van de 29-jarige.

Bikinikiekje in Italië
Inmiddels is het drietal afgezakt naar Italië, waar Bibi poseert voor een bikinifoto. Hoewel het kiekje bedoeld is om een modemerk aan te prijzen, hebben volgers meer aandacht voor het figuur van de brunette.

  Vrouw met terminale kanker scheidt van echtgenoot voor beter s*ksleven voor ze sterft

“Wat een lichaam voor een mama!” reageert een enthousiaste volger — al laat iemand anders meteen weten dat dit een beetje stereotyperend is. Vooroordelen of niet, de complimenten over het lichaam van Bibi stromen in ieder geval binnen.

Andere focus
Vriend Waylon laat onder de foto weten dat zijn focus net ergens anders ligt dan op Bibi’s figuur: “Wenkbrauwen on fleek!!!” reageert de zanger enthousiast, waar Bibi grappend ‘bedankt voor het kammen’ op antwoordt.

Belg (50) overleeft moordpoging door echtgenote: ‘Eén centimeter dieper en ik was er geweest’

Gezin dumpt “walgelijke” hond, omdat ze pootje verloor na auto-ongeluk