in

Binnen de 3 minuten zullen je tanden witter zijn dan nooit tevoren. En zo goedkoop!

Tanden zijn als je visitekaartje. Vaak laat je glimlach de eerste indruk achter. En wanneer je je blinkende tanden toont, heeft dat zeker een positief effect, maar helaas zit het leven vol valkuilen en producten zoals koffie, nicotine en snoepgoed en dat zijn niet meteen de beste vrienden van je tanden. Maar er is een eenvoudige en volledig natuurlijke truc die je tanden terug doen fonkelen, zelfs als ze helemaal vergeeld zijn.

Het enige wat je nodig hebt: Een tandenborstel (alleen voor deze truc) en enkele actieve koolstofcapsules.

Hier zullen we tonen hoe eenvoudig het wel is:

Lees ook  21-jarige Groninger plundert rekening van ondernemer: buit 1,1 miljoen euro

Maak je tandenborstel eerst een beetje nat met kraantjeswater.

Breek de capsules dan voorzichtig in het midden open en schudt de inhoud zachtjes op je tandenborstel. Houd de rotzooi een beetje onder controle door een vel papier onder je tandenborstel te leggen!

Dan is het tijd om te schrobben! Doe het zoals je altijd doet: in cirkeltjes en vergeet de achterkant van je tanden niet. Eerst voelt het nogal poederig aan, maar slechts een beetje. Als je wil, kan je ook een beetje tandpasta bovenop de koolstof aanbrengen.

En na een minuutje of 3 – 4, spoel goed met water – en kijk: je tanden blinken als een mooie lenteochtend! Het voelt echt fantastisch: probeer het uit!

Lees ook  Waarom slaapt het kind in de armen van de bedelaarster altijd?

Vergeet alle prijzige en vaak ongezonde tandpasta’s en bleekmiddelen. Mensen die natuurlijke lichaamsverzorging waarderen en witte tanden willen, zweren bij de bijzondere eigenschappen van koolstof. Als je deze truc elke week toepast, zal je al na een maand resultaat zien. En het ook voelen!

Vertel je vrienden over deze gezonde truc en DEEL dit bericht met iedereen die je kent! Beroemdheden moeten niet de enigen zijn met glanzend witte tanden!

Ik geloofde het eerst niet, maar deze specerij smelt vet echt weg … En nog zoveel meer!

De rijke man zoekt zijn geliefde hond in het slachthuis. Wat hij daar ziet, zal hem uiteindelijk al zijn geld kosten.