in

Bizar: 8 vrouwen waarvan je niet verwacht dat ze bestaan!

Er wonen nu bijna 7,6 miljard mensen op de aarde. Elk jaar komen er zo’n 83 miljoen mensen bij. En als dat zo doorgaat, zijn er tegen 2030 waarschijnlijk 8,6 miljard mensen op aarde.

Over mensen gesproken. Er zijn mensen waarvan je niet verwacht dat ze bestaan, maar ze bestaan echt! Lees hieronder bijvoorbeeld de ongelooflijke verhalen over vrouwen die echt bestaan.

1. Tattoo vrouw

Julia Gunse kreeg een huidaandoening die porfyrie wordt genoemd. Toen de medische behandeling beperkte hulp bood, bedekte Julia langzaam haar lichaam en gezicht met tatoeages. Tegenwoordig is meer dan 95% van haar lichaam bedekt met tatoeages die samen $ 80.000,00. heeft gekost. Vandaag de dag staat ze genoteerd in de Guinness World Records als meest getatoeëerde vrouw ter wereld.

2. Enorm onderlichaam

De benen van Mandy Sellars hielden na haar geboorte niet op met groeien. Haar toestand staat bekend als het Proteus-syndroom. Artsen ontdekten een PIK3CA-genmutatie bij Mandy, de enige vrouw ter wereld die het heeft. Haar benen zijn drie keer groter dan normale benen met elk een gewicht van ongeveer 50 kilo. Na een reeks complicaties had Mandy haar linkerbeen geamputeerd. Wat nog verbazingwekkender is, is dat de ledemaat teruggroeide.

Lees ook  Er zijn weinig volwassenen die deze som kunnen oplossen – Lukt het jou zonder rekenmachine?

3. Kleine vrouw

Jyoti Amge staat in het Guinness Book of Records als ’s werelds kleinste vrouw. Ze is iets groter dan een cola fles.

4. Black Rapunzel

Dreadlocks is een kapsel met onbeperkte groeimogelijkheden. Kijk maar eens naar Asha Mandela, een vrouw van vijftig met lokken van meer dan negentien meter lang. In 2008 had ze de langste sluizen ter wereld. Ze noemen haar Black Rapunzel.

5. Reken op mij

Abigail en Bretagne zijn dicephalische parapagus-tweelingen. Ze zijn samengevoegd en delen hetzelfde lichaam, maar hebben verschillende hoofden. Ja, dit is geweldig, maar wat ook zo verbazingwekkend is, is dat hoewel ze hetzelfde lichaam delen, ze niet allemaal dezelfde organen delen. Ze hebben elk een maag, hart, ruggengraat en ruggenmerg. Ze moeten op elkaar rekenen om te functioneren als een tweeling die alle functies van links en de andere van de rechterkant creëert. Een ander verbazingwekkend feit is dat ze ook individueel zijn als het gaat om activiteiten zoals eten en schrijven. Ze zijn beiden verliefd op andere jongens.

Lees ook  Foto's Olcay Gulsen op haar 20e: Heerlijk droomlichaam:

6. Flinke heupen

Mikel Ruffinelli heeft een mooie glimlach, maar ze wordt het meest gezien vanwege haar gewelfde heupen. Mikel heeft de breedste heupen ter wereld met heupen van 1 meter breed. Ze heeft een ziekte genaamd Lipedema wat zorgt voor de productie van overmatig en snelgroeiend vetweefsel. Mikel begon te vechten met deze aandoening na de geboorte van haar eerste kind.

7.Alleen de sterkste overleven

Aneta Florczyk is de sterkste vrouw die leeft. De Poolse inheemse atleet brak de barrière in powerlifting meer dan 272 kilo. Ze heeft in verschillende wedstrijden meerdere mannen verslagen. Aneta heeft zelfs een koekenpan in tweeën gebogen.

8. Grootste ooit!

Geen enkele lijst zou compleet zijn zonder dit Duitse model waarvan de levensmissie het grootste ooit is! Zoals je kunt zien, heeft ze haar doel aardig bereikt!

Zo dapper! Een 6-jarig meisje belt 112 terwijl haar moeder door haar stiefvader wordt mishandeld.

Dit is dus de reden voor die aparte bekleding op de busstoelen