in

Bizar Ze woont samen met 1100 katten. Klinkt gek? Wacht maar tot je ziet hoe ze wonen…

We hebben allemaal wel eens verhalen gehoord over mensen die hun huis gebruiken als eigen dierenopvang. In veel van deze gevallen gaat het na verloop van tijd helemaal mis. De dieren nemen langzamerhand het huis over, waardoor het veranderd in een grote bende.

Dat is precies wat veel mensen zeggen over Lynea Lattanzio. Nou.. niet helemaal, meer op een positieve manier. Lynea geeft een hele andere wending eraan. Wat deze mevrouw namelijk doet: Ze neemt talloze katten in huis, om vervolgens een liefdevol huis te vinden voor ieder van hen. Daar heeft ze haar levensmissie van gemaakt. Ze is eigenaresse van de grootste kooi-vrije asiels van het westen van de Verenigde Staten.

Lees ook  Daarom mag je foto’s op social media niet vertrouwen

Het hele verhaal begon als een simpel klusje om haar vader te helpen om wat katten te zoeken, maar het eindigde in iets veel groters. Toen haar vorige huis te vol werd besloot Lynea te verhuizen, zodat ze nog veel meer katten in huis kon nemen! Ze heeft zelfs haar eigen werknemers om ervoor te zorgen dat ieder beestje gezond blijft. Wat een Fantastische vrouw met alles wat ze heeft bereikt!

Lees ook  Yes! Vanaf vandaag reis je binnen een paar uur van Amsterdam naar hartje Londen met de trein!

Lynea plant nu om een eigen dieren site in elkaar te zetten waarbij iedereen die een wees kat in huis wilt nemen eerst een kijkje kan nemen op haar website. Fantastisch hoe deze vrouw helemaal zelf een dierenopvang heeft kunnen creëren.

Politieagent stopt een vrouw die door het rood gereden was. Maar als hij dit ziet, roept hij onmiddellijk versterking op.

Politiepaard komt om door onrustige PEGIDA DEMONSTRATIE NIJMEGEN