LEESHETNU.NL

24/7 Het Laatste Nieuws!

LEESHETNU.NL

24/7 Het Laatste Nieuws!

in

Bizarre beelden: Priester doet baby pijn tijdens doop in bijzijn van ouders

Een Russische moeder heeft aangifte gedaan tegen de priester die haar zoon (1) hardhandig doopte. Beelden van de betreffende doop gaan het internet over en zorgen voor veel commotie. De priester is inmiddels geschorst.

HARDHANDIGE DOOP
Op de beelden is te zien dat de eenjarige flink tegenstribbelt op het moment dat de priester het kind wil onderdompelen voor de doop. De geestelijke laat zich daar niet door weerhouden en vervolgt zijn taak hardhandig. De Russische televisiezender Channel 5 meldt dat de jongen ‘bijna gedood werd’ en blauwe plekken opliep door de priester.

Lees ook  Man (58) doodgeschoten voor ogen van partner tijdens uitlaten hondje

DOOPRITUEEL
De moeder probeert nog bij haar kind te komen, maar in de video is te zien dat de priester haar zijn rug toekeert en het kind bij zijn moeder weghoudt. Volgens de priester viel het voorval wel mee. Hij zei aanvankelijk dat de moeder simpelweg niet op de hoogte was van het doopritueel.

Lees ook  Marechaussee schiet MESSENTREKKER NEER OP SCHIPHOL : DE BEELDEN

‘EXTREEM EMOTIONEEL’
De geestelijke is een jaar lang geschorst en heeft inmiddels toch zijn excuses aangeboden aan de vrouw. Hij schrijft te hopen dat ‘het incident geen obstakel zal zijn in het spirituele leven van het kind en zijn familie’.

3 keer raden wat Martien Mieland mist bij het aanbod van de Mac Donalds:

Mannen worden pas volwassen als ze over de 40 zijn, aldus de wetenschap.

Back to Top