in

Blijkbaar kun je een super 0rgasme krijgen en dit is hoe

Voor veel vrouwen is één keer klaark0men tijdens de s*x al heel lastig, terwijl anderen er veel minder moeite mee hebben.

Maar er is nu een super 0rgasme voor vrouwen wat elke vrouw zou kunnen krijgen. En het is net zo intens als dat het klinkt, kunnen we je alvast verklappen.

Super orgasme voor vrouwen
Er wordt al langer gezegd dat een “super 0rgasme” mogelijk is, maar tot nu toe werd altijd gedacht dat het een mythe was.

Wat is het precies? Je komt niet één keer klaar, maar wel 100 keer achter elkaar. Wow. Mirror.co.uk schrijft dat er onderzoek is gedaan en het blijkt dus mogelijk te zijn.

Lees ook  Toiletpapier bereikt Marktplaats: ’Aan beide zijden te gebruiken’

Lukt het je niet om klaar te komen? Dit zijn de mogelijke oorzaken
Wetenschappers vertelden in de documentaire The Super Orgasm dat ze het vrouwenbrein hebben onderzocht terwijl ze klaarkwam en daarbij hebben ze gekeken of een vrouw meerdere keren achter elkaar een 0rgasme kan hebben. En wat blijkt? Dat kan gewoon.

En dat super 0rgasme is dus ook gewoon te doen, maar dat komt niet vanzelf. Vrouwen bij wie het lukte hadden twee belangrijke dingen met elkaar gemeen:

ze waren sneller opgewonden dan de andere vrouwen, ze maakten meer oxytocine (het liefdeshormoon) aan waardoor ze zich meer verbonden voelden met hun partner en ze waren meer ontspannen.

Dus kort gezegd zijn er drie “key elementen” nodig om zo’n super0rgasme te bereiken: yoga, relaxen en bonding met je partner en dan kom je er misschien wel.

Lees ook  Amber (18) van fiets gemaaid en voor dood achtergelaten: “Hij reed zonder vertragen gewoon verder”

Hmm. Klinkt vrij vaag, vind je niet? En eerlijk is eerlijk: hoe overleef je honderd 0rgasmes achter elkaar?

Is je clit0ris niet al heel erg gevoelig nadat je één keer bent klaargek0men? Laat staan honderd keer achter elkaar. Of doe je daar dan uren over?

Laat maar hoor, het is ons te vaag en ingewikkeld. Laten we ons vooral gewoon focussen op genieten en de connectie met je partner tijdens de s*ks en niet of we nou één, twee of honderd 0rgasmes hebben.

Maxima trekt alle aandacht naar zich toe met deze jurk!

Vuurwerk door brievenbus van woning gegooid, man en hond gewond