in

Bloedmooie vrouw wordt tijdens de nacht van haar huwelijksverjaardag alleen wakker – De verklaring van haar echtgenoot is onbetaalbaar!

Iedereen kent het gevoel om ’s morgens of in het midden van de nacht alleen wakker te worden in bed. Je vraagt je even af waar je partner is, maar dan ruik je verse koffie en de kletterende geluiden van de keuken. Tijdens dergelijke momenten kan je alleen maar glimlachen over hoe mooi het leven soms kan zijn.

Ik kon niet anders dan glimlachen toen ik dit verhaal las. Lees zeker tot op het einde!

Een vrouw wordt in het midden van de nacht wakker en stelt vast dat haar echtgenoot niet in bed ligt. Ze vermoedt dat hij een verrassing aan het voorbereiden is aangezien het hun 20ehuwelijksverjaardag is. Dus trekt ze een nachtjapon aan en gaat naar beneden om hem te zoeken.

Lees ook  Op haar 20 plande ze haar begrafenis tot in de kleinste details. Enkele dagen later kan men bij het zien van haar dood lichaam niet anders dan ontroerd zijn.

Ze vindt hem aan de keukentafel met een kop warme chocolademelk voor hem. Hij zit diep in gedachten verzonken en staart gewoon naar de muur. Ze kijkt toe hoe de man een traantje wegpinkt.

“Wat is er aan de hand, schat?”, zegt ze op bezorgde toon. “Je zit hier toch niet al de hele nacht?”

De echtgenoot kijkt op en antwoordt: “Vandaag is het onze 20e huwelijksverjaardag.” Ze kan niet geloven dat hij het zich ook nog herinnert en ook bij haar wellen de tranen op.

De echtgenoot vervolgde: “Weet je nog 20 jaar geleden toen we voor het eerst begonnen uit te gaan? Ik was 18 en jij was amper 15.”

Opnieuw was de vrouw tot tranen toe geroerd omdat ze dacht dat haar man zo zorgzaam en gevoelig was.

Lees ook  Herfstig weer: vijfdaagse regendouche voorspeld

“Ja, dat weet ik nog”, zei ze.

De echtgenoot pauzeerde even … De woorden kwamen niet gemakkelijk.

“Weet je nog dat je vader ons op de achterbank van de auto betrapte?”, vroeg hij. “Ja, dat weet ik nog”, zei de vrouw terwijl ze naast hem op een stoel ging zitten.

De echtgenoot ging verder: “Weet je nog toen hij een shotgun op mijn gezicht richtte en zei: ‘Of je trouwt met mijn dochter of ik zorg ervoor dat je de volgende 20 jaar in de gevangenis doorbrengt?’”

“Dat herinner ik me ook nog”, antwoordde de vrouw.

Hij zuchtte en veegde nog een traan weg en zei: “Vandaag zou de dag geweest zijn dat ik zou vrijgekomen zijn.”

INDRUKWEKKEND! Hoe je op natuurlijke wijze lichaamshaar permanent kan verwijderen (zonder Waxen of Scheren)

Shocking: Temptation Island-verleiders Chloé en Joshua hadden vlak na Temptation een relatie