in

Borstvoedende vrouw ‘spoot melk’ naar vreemde die haar opdrong het niet openbaar te doen.

Borstvoeding is een natuurlijke daad. Voor veel moeders is het een belangrijk onderdeel van het opvoeden van een kind om groot en sterk te worden en hem of haar de juiste voedingsstoffen te geven. Het is ook een manier om een band op te bouwen met het kind.

Wat je standpunt ook is over openbare borstvoeding, de realiteit is dat een moeder zelf kan besluiten om haar baby altijd en overal in het openbaar te verzorgen. Sommige mensen maakt het niks uit, terwijl anderen wat ongemak voelen bij het zien ervan.

Dus toen een vrouw een andere moeder zag die zich gedeeltelijk ontdeed om haar baby borstvoeding te geven, besloot ze er iets van te zeggen. Ze benaderde de vrouw en vroeg haar om in een privésfeer borstvoeding te geven, weg van haar “gemakkelijk af te leiden” echtgenoot en kind.

Lees ook  Model ziet er na 5 jaar gevangenis verschrikkelijk uit!

De moeder, in reactie daarop, heeft naar verluidt haar moedermelk tegen haar aan “gespoten”. De vrouw ging naar Facebook om zich over het incident te beklagen.

De vrouw die online over het incident heeft gepost, wordt een openbare borstvoedings shamer genoemd, terwijl anderen haar online verdedigen. Het is echter duidelijk dat de “gemakkelijk afgeleide” echtgenoot het probleem is, niet de moeder.

Lees ook  Vrouw stuurt selfie naar vriendinnen, die AKELIG detail ontdekken

Een vrouw reageerde op de post: “Dit is toch geen serieuze zaak?! Een baby kan niet eten omdat je man gemakkelijk afgeleid raakt?! Heeft hij nog nooit een tepel gezien?! Misschien kun je hem er een laten zien, zodat hij in de toekomst niet afgeleid wordt!!”

Aan welke kant van deze discussie sta jij? Ben je het eens met de mening van de vrouw dat borstvoeding een privédaad moet zijn? Of denk je dat de reactie van de moeder geschikt was? Of denk je dat dit op een heel andere manier had kunnen worden aangepakt?

André Hazes woont niet meer thuis

16-jarige sterft in hut tijdens schoolreisje: 9 maanden later onthult lijkschouwer de nare waarheid