in

Bouwvakker vernielt hotellobby met bulldozer omdat hij niet betaald werd.

Er werd een crowdfundingcampagne opgericht voor een graafmachinearbeider die de entree van een Travelodge hotel vernielde.

De bouwvakker werd deze week gefilmd hoe hij de receptie van het hotel in Liverpool in het Verenigd Koninkrijk vernielde met een minigraafmachine. De politie werd ter plaatse geroepen, maar toen ze arriveerden, was de schade al aangericht.

Het hotel is nog in aanbouw en nog niet geopend voor het publiek.

Later kwam aan het licht dat de bouwvakker nog geld te goed had. Een crowdfundingcampagne zamelde ondertussen al meer dan 2.000 euro in voor de man. Een man, die beweerde dat hij de collega van de bouwvakker was, contacteerde de krant Liverpool Echo en zei dat zijn collega al verschillende dagen niet betaald was.

Lees ook  Man probeert 4-jarige dochter van vriendin te verkopen bij pompstation

De werknemer, die niet bij naam genoemd wil worden, zei: “Ik sta achter de daden van mijn collega. Hij moet nog 600 pond aan achterstallig loon en dat is gewoon niet eerlijk. Dat is voor ons heel wat geld en hij heeft op alle mogelijke manieren geprobeerd om het te krijgen. Hij had het gevoel dat dit zijn enige optie was.”

Nu beweren andere collega’s echter dat de man wel degelijk betaald werd, maar dat hij zijn bankrekening niet controleerde. Dat weet Mirror. Zijn collega’s zeggen dat de lonen door een fout van de bank op maandag in plaats van op vrijdag betaald werden. Een collega vertelde: “Het geld had vrijdag op zijn rekening moeten staan. Maar er was een vertraging en het kwam pas op maandag. Hij had zijn bankrekening niet gecontroleerd en besefte niet dat hij daadwerkelijk betaald was. Dat is waarom hij door het lint ging en de plek vernielde.”

Lees ook  Enkele dagen na de bevalling moesten de 4 ledematen van deze kersverse moeder geamputeerd worden. Nu klaagt ze het ziekenhuis aan.

De politie bevestigde ondertussen dat de man werd uitgenodigd voor ondervraging.

Wat vind jij hiervan? Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Britt Dekker in shock door cocaïnegebruik showbizzcollega’s

Groep leeuwen wint het net niet van giraffe