in

Bowie de zwerfkat met zijn unieke uiterlijk steelt harten en verandert in internetsensatie

Katten zijn een klasse apart op het gebied van persoonlijkheid. Ze zijn er in alle soorten en maten en je weet nooit welk karakter je krijgt.

In tegenstelling tot honden, neigt hun persoonlijkheid na verloop van tijd meer te evolueren en ze kunnen je verrassen met hun grappige momenten; het is altijd de moeite waard om deze mysterieuze wezens een kans te geven omdat ze gekoesterd moeten worden.

Helaas worden sommige achtergelaten voordat ze zelfs de kans hebben gehad om je hun ware karakter te laten zien en dit is hartverscheurend omdat ze zoveel te bieden hebben als ze gewoon een kans krijgen.

Eén kat in Spanje werd in 2018 verlaten, maar zijn opvallende uiterlijk trok al snel de aandacht van een dierenliefhebber die deze unieke kat niet kon weerstaan.

Lees ook  Donatiekistje voor zieke kinderen gestolen: ’Makkelijke prooi’

Zijn nieuwe eigenaar Maria Lloret noemde hem naar de legendarische muzikant Bowie en nu heeft hij 30.000 volgers op Instagram.

Maria werd meteen verliefd op deze unieke kat met zijn prachtige groene en blauwe ogen en ongewone aftekeningen.

De vacht van Bowie is mooi met vlekken van alle tinten bruin op zijn gezicht, keel en benen en zwarte en grijze strepen op zijn staart zorgen voor een vrij opvallende verschijning.

De avonturen die hij beleeft in zijn nieuwe huis in Alicante, Spanje, worden gedocumenteerd door zijn aanbiddende eigenaar en op Instagram geplaatst zodat al zijn fans kunnen genieten.

Lees ook  Enkele uren nadat het lichaam van zijn zoon in het lijkenhuis arriveert, post zijn vader deze ijzingwekkende foto met de volgende waarschuwing.

Maria beschrijft Bowie als “Mama’s agressieve beestje met #Heterochromia lief en brutaal tegelijkertijd.”

Maria heeft zelfs een blog over haar katachtige vriendin en benadrukt graag het belang van adoptie door dieren.

“Bowie The Cat blijft groeien en dat komt omdat katten altijd een trending onderwerp zijn geweest en dat zullen ze ook blijven. In een wereld als de onze is de beste glimlach die veroorzaakt door de onschuld van een kat, ‘schreef ze.

Het is duidelijk uit zijn vele foto’s dat hij werd geboren als een ster.

Vijftien baby’s omgekomen bij brand in weeshuis

Doodzieke Ömer (11) heeft jullie hulp nodig! De tijd dringt!