in

Boze (ex-)werknemer rijdt met truck over de Ferrari van zijn baas

Een Amerikaanse vrachtwagenchauffeur is met zijn truck over de Ferrari GTC4 Lusso van zijn baas gereden nadat hij was ontslagen.

De vrachtwagenchauffeur werd volgens de website Carscoops pas vier dagen voor het incident in dienst genomen door het in Chicago gevestigde bedrijf.

Hij deed naar verluidt één rit en bleek niet geschikt voor de baan. De werknemer werd volgens anonieme bronnen op een nette manier ontslagen en gecompenseerd, maar daarmee nam hij duidelijk geen genoegen.

  Deze onderbroeken kun je weken dragen zonder ze te wassen…

Doorslippende wielen
Hij vroeg aan de eigenaar van het transportbedrijf of “die Ferrari van hem was.” De eigenaar zei dat dat inderdaad zo was, waarop de vrachtwagenchauffeur antwoordde:

“Dan zul je meemaken wat er gebeurt als je me bedondert.” Hij liep naar de vrachtwagen, sprong erin en reed met doorslippende wielen richting de Ferrari, die een nieuwprijs van 375.000 euro heeft.

  Moeder doet een oproep aan de wereld nadat 11-jarige dochter overlijdt na het eten van tandpasta

Gearresteerd
De eigenaar probeerde hem tegen te houden, waarbij hij bijna onder de truck terechtkwam. De truck reed door en ramde de Ferrari.

Daarna gaf hij nogmaals gas en stopte pas toen de vrachtwagen half bovenop de Ferrari stond. Op dat moment belde de eigenaar van de beschadigde Ferrari de politie, waarna hij werd gearresteerd.

Vrouw ontdekt op eigen huwelijk dat haar verloofde vader wordt van kind met ex

Bouwhek voor ramen verpleeghuis moet familie op afstand houden