in

Boze ouders na optreden K3: kinderen krijgen er nachtmerries van

Pippa (3) heeft nachtmerries na een show van K3

Een optreden van de populaire meisjesgroep K3 zou een droom-wordt-werkelijkheid moeten zijn voor een klein meisje. Helaas was dat voor Pippa (3) niet het geval. Door een optreden van haar idolen heeft zij nu last van nachtmerries, de show was namelijk té eng voor het meisje.

Zelfs volwassenen vonden het griezelig.

Monster
Een optreden van K3 is niet zomaar een optreden, er zit een hele show omheen. In het verhaallijn van deze show zat halverwege een enge vijand, eentje waar zelfs volwassenen niet blij van worden. Het karakter ‘de Mottige Mot’ is op een groot scherm te zien. In het verhaal strijdt K3 heldhaftig tegen de mot, maar dit komt bij kleine kinderen niet goed over. De moeder van Pippa, Ilse, noemt het ‘een eng, monsterachting ding met een hele harde stem en een enge bulderende lach.’

Lees ook  Dit lijkt misschien op een man die de hond uitlaat, maar kijk eens goed…

Tranen
Moeder Ilse legt uit dat Pippa het aan het begin nog wel spannend vond, maar toen het monster nóg eens op het scherm kwam werd het teveel. Het kleine meisje begon te huilen en ze moesten de zaal vroegtijdig verlaten. Pippa is niet het enige kind dat de show van K3 te eng vond, meerdere ouders hebben geklaagd dat het ongeschikt is voor kleine kinderen.

Geld terug
Ilse, en vele ouders met haar, eist nu haar geld terug. Wat een leuk avondje uit had moeten zijn is geëindigd in een tranendal en ernstige nachtmerries. “Ik ben boos omdat wij in onze opvoeding rekening houden met spannende televisiebeelden en onze dochter niet zomaar blootstellen aan zaken waar zij nog veel te jong voor is.” Ilse hoopt dat andere ouders ook klachten in zullen dienen, want ze was niet de enige die de zaal vroeg verliet. Studio 100 is echter niet van plan de show te wijzigen: “Een show van K3 wordt altijd gemaakt voor een breed familiepubliek. We waken erover dat K3 zelf niet bang is van de ‘Mottige Mot’, maar heldhaftig de strijd aangaat. We hopen dat de fans zich daaraan kunnen spiegelen”, aldus een woordvoerder.

Lees ook  Ex-collega van nepverpleger: 'Bij hem thuis hingen overal uniformen'

In het onderstaande filmpje zijn beelden van de K3-show te zien. Hierin klaagt ook een wetenschapper over de verhaallijn van ‘de Mottige Mot’.

Hij begon met uien te Vullen met Gehakt. Wat hij daarna maakte deed me watertanden van genot!

Zet een kopje rijst in je kledingkast en kijk wat er gebeurt