in

Bram Krikke moet bizarre tattoo laten zetten na uitdaging

Bram Krikke zal er toch echt aan moeten geloven. De 25-jdj ging afgelopen vrijdag een uitdaging aan om 500.000 likes op Instagram te behalen.

Als de influencer dit voor elkaar kreeg zou hij een ‘p*rnomapje’ op zijn lichaam laten vereeuwigen. Wat in het begin lijkt op een onmogelijke taak, ziet er twee dagen later een stuk haalbaarder uit.

“Bij de volgende weddenschap denk ik wel even drie keer na”. Bram plaatste onlangs een foto waarop te zien is hoe zijn vriendin Didi een tekening maakte van een mapje op zijn borst en er het woord ‘p*rno’ onder schreef.

Lees ook  Nieuwe trend zorgt er voor dat wereldwijd mensen miljoenen kilo’s aan plastic afval opruimen.

Bram deelde een kiekje van het eindresultaat met zijn bijna miljoen volgers en al snel werd hij uitgedaagd om bij 500.000 likes het plaatje daadwerkelijk te tatoeëren. “Bij de volgende weddenschap denk ik wel even drie keer na”, zo vertelt Bram aan AD.

En het blijft niet bij een loze belofte, maar mocht het afgesproken aantal bereikt worden zal Bram daadwerkelijk het plaatje laten vereeuwigen.

“Het kwaad is al geschied, dus nu moet ik hem rocken ook. En als ik het niet doe, blijft dit me voor de rest van mijn leven achtervolgen.

Lees ook  Onderzoek toont aan dat frietjes van de Mac de kaalheid bestrijden!

Ik weet alleen nog niet op welke plek ik hem laat zetten. Mijn vriendin moet er natuurlijk ook tegenaan kijken”, aldus de dj.

De kans is heel groot dat Bram binnenkort een afspraak moet maken bij de tattoo-shop. Op het moment van schrijven staat de teller namelijk op meer dan 470.000 likes.

Mocht Bram het aantal niet halen is er wel een schrale troost; hij heeft in ieder geval het Nederlands record van meest gelikte foto in handen, zo schrijft hij op het sociale medium.

Rachel Hazes beleeft een emotionele en zware dag

Dit zijn de grootste verschillen tussen het coronavirus en hooikoorts