in

Brandweerman die zijn gezin verloor is wanhopig op zoek naar zijn vermiste hond bij de bosbranden

Een vrijwillige brandweerman, die vorig jaar zijn vrouw aan kanker verloor, woont nu in een tent nadat zijn huis is afgebrand in de catastrofale crisis in het bosbrand in Australië.

Ash Graham, die op oudejaarsavond zijn huis in Nerrigundah aan de zuidkust van New South Wales verloor, slaagde erin de hel te overleven met zijn vrachtwagen, een paar bezittingen en zijn loyale hond, de drie jaar oude Kozi aan zijn zijde.

Nu spendeert Ash zijn dagen aan het zoeken naar zijn loyale metgezel, die voor het laatst buiten de brandweerkazerne is gezien, en zegt dat hij niet zal stoppen totdat hij hem vindt.

Hij was het enige waarmee ik overbleef toen mijn vrouw overleed, dus ja, hij is mijn beste vriend. Graham heeft alle mijnschachten en wombatgaten doorzocht en zegt dat hij hoopt dat zijn hond richting water gaat.

Lees ook  Geen chemo, wel kankervrij: Happy (75) gered door nieuwe behandeling

Hij zei:
Ik hoop alleen dat hij sneller was dan de branden.

Misschien heb ik gewoon niet die extra honderd meter gelopen, misschien heb ik gewoon een gebied over het hoofd gezien en waren er een paar huizen waar ik niet onder had gekeken.

Ash’s vrouw Melanie overleed aan kanker een jaar voordat de verwoestende bosbranden-crisis door de zuidkust van Australië scheurde.

Hoewel hij eerder als dakdekker werkte, stopte Graham zes jaar met werken om voor zijn vrouw te zorgen voordat ze stierf.

Hij is nu van plan om bomen op het terrein om te hakken in een poging om het veiliger voor hem te maken om zijn kampeerwagen op te zetten, waar hij voor de nabije toekomst zal leven.

Lees ook  Man laat 4 ribben weghalen. Ik krijg de knoopjes weer probleemloos dicht

Ondanks de overduidelijke risico’s, zegt Graham dat Nerrigundah altijd zijn thuis zal blijven, en zegt dat hij ‘nooit zal weggaan’.

Het kleine dorp is een van de zwaarst getroffen door de verwoestende bosbranden in Australië, met tweederde van de huizen verwoest door de brand.

Een man in de jaren 70 die in de buurt van het dorp woonde, was een van de 27 levens die verloren zijn gegaan bij de branden, die ook meer dan 2.000 huizen hebben verwoest en 10 miljoen hectare land hebben verschroeid.

Dit is te hopen dat Graham binnenkort wordt herenigd met zijn loyale metgezel.

Australische boer is door het dolle heen omdat het zwaar begint te regenen op zijn land

Junkie probeert high te raken door as van moeder in joint te draaien.