in

Bridget: ‘André en ik werden bedreigd’

Bridget Maasland vertelde openhartig bij Radio 538 over waar het precies stukliep tussen haar en André Hazes.

Brazes is finito
Nadat er afgelopen weekend volop over gespeculeerd werd, bracht het voormalige ‘Brazes‘ afgelopen maandag een statement uit.

“Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.”

Bridget vertelde vanochtend in de radioshow van Frank Dane dat ze drie hele leuke maanden heeft gehad met de zanger, maar dat hun manier van leven toch net iets te verschillend zijn om samen te kunnen blijven.

“Soms is het beter om je verlies te pakken. Want het was superleuk, wij hebben echt een leuke tijd gehad.”

Lees ook  Emotionele Robin Martens vertelt bij Beau voor het eerst over mishandeling

Bedreigd
Die ‘druk’, waar het koppel het maandag over had, bleek niet alleen maar over aandacht te gaan. Ze kregen bakken bagger over zich heen.

Bridget vertelt dat het stel zelfs bedreigingen heeft ontvangen. “We kregen bedreigingen via post, via Instagram, je kan het zo gek niet bedenken”, vertelt de RTL-presentatrice.

“Het is zo’n inbreuk op onze privacy, dat mensen die mij niet kennen denken iets te mogen zeggen over je of je neer mogen halen.

Ik kan het echt wel in perspectief plaatsen, weet dat het mensen zijn die anoniem achter hun computertje zitten. Maar het gaat soms zó ver.”

Het stel gaat geen aangifte doen van de bedreigingen: “Maar door al die negativiteit, al die druk en weerstand hebben we niet de kans gekregen om onze eigen liefde te ontplooien.

Lees ook  Wat een mooie vrouw. Maar als ze zich uitkleedt, ben je pas echt sprakeloos.

Toch dreigt er nu een donkere wolk boven die ‘leuke tijd’ te hangen. Volgens de laatste geruchten zouden André en Monique elkaar namelijk weer helemaal gevonden hebben.

“Naar mijn weten is daar niks gebeurd, maar als het anders is… Het kan wel zo zijn, maar ik weet dat niet, en daar is niks op gebaseerd”, reageert Bridget op de vraag of ze hier iets van af weet.

Toch hoopt ze dat alle commotie rondom hun relatie snel weer overwaait. “Laten we alsjeblief ons allemaal bezighouden met belangrijke zaken. Want wie zijn wij? Lekker belangrijk!”

Gratis huur en bijspringen in de zorg: Nederlanders helpen elkaar door coronacrisis

Er is een run op zelftests voor het coronavirus, maar ‘je hebt er niets aan’