in

Bridget geeft intiem kijkje in romantisch tripje met André

Bridget genoot samen met André (en Monique) van een vakantie naar Curaçao, waardoor je bijna zou vergeten dat de tortelduifjes ook nog Rome hebben bezocht.

Ook hier waren ze niet alleen: (schoon)moeder Rachel en haar nieuwe vlam Mike pakten ook hun koffers.

Maasland is druk bezig met vloggen en deelt nu dan ook nog beelden van het tripje naar de Italiaanse stad.

De liefde spat van het scherm en ze laten het gezelschap maar wat graag weten waar de leuke plekjes te vinden zijn.

Duurt lang
Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Tijdens een tour door Vaticaanstad heeft André er duidelijk genoeg van.

Lees ook  Bizar, zo zag Temptation Ayleen eruit vóórdat ze haar gezicht liet verbouwen:

De zanger vindt het namelijk allemaal nogal wat lang duren. Bridget maakt samen met haar beste vriend Leon wel vaker vlogs over de tripjes die ze maken. Bekijk hieronder de video samen met Hazes.

Pijnlijke breuk
Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique had beëindigd.

Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn.

Weddingbells?
André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget.

Lees ook  Famke Louise laat met stout pakje niks aan je verbeelding over!

‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt.

Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat!

Zien! Fajah topless op Valentijnsdag

Zo ziet het zusje van Anna Nooshin eruit – ook super knap!