in

‘Bridget ging van bil met deze 19-jarige zanger’

Bridget Maasland (45) heeft al heel wat jongere partners gehad. Lang bleven ze nooit, maar iedere keer heeft ze vertrouwen in een nieuwe relatie.

Momenteel date ze met de 20 jaar jongere André Hazes, maar ze is al eens eerder aan een jongere bekende zanger gekoppeld.

Camper
Vijftien jaar geleden, in 2004, gingen er geruchten dat Bridget, een avontuurtje had beleefd met de destijds 19-jarige Jan Smit.

Samen waren ze op campertrip door de Verenigde Staten voor het programma ‘The Bridget Triangle’.

Lees ook  Zo ziet de dochter van Biggie er nu uit (BEELDEN)

Toen de camera’s niet draaiden zouden ze het naar verluidt erg gezellig hebben gehad. Toen riep Jan zelfs dat hij verliefd kon worden op een vrouw als Bridget.

Het zou niet zijn gebleven bij dat avontuurtje. De twee bleven contact houden en elkaar regelmatig zien. Zo was Bridget uitgenodigd op Ibiza door Jan.

Daar waren er opnames van zijn programma ‘De zomer voorbij’. Naar verluidt zou hetzelfde zijn gebeurd als in de Verenigde Staten: de twee konden niet van elkaar afblijven.

Extra pikant detail is dat Jan destijds een relatie had met Liza en het voor hem dus ontzettend belangrijk was dat de affaire geheim bleef. Natuurlijk hebben de twee al deze geruchten nooit bevestigd en blijft het speculeren.

Lees ook  Olcay Gulsen doet een schokkende onthulling over haar jeugd

André
Bridget valt voor jongere mannen en ook nu heeft ze iemand aan de haak geslagen die jaren jonger is. Ze is momenteel aan het daten met André Hazes (25).

De twee lieten eerder weten het erg gezellig te hebben maar nog niet te willen spreken van een relatie.

Monique Westenberg geniet van ware liefde

Mannelijke anticonceptie door een injectie in de teelballen.