in

Bridget Maasland geeft een tour van haar huis

De verveling slaat toe voor Bridget Maasland (45). De presentatrice zit net als vele Nederlanders thuis door het coronavirus, maar weet toch wat leven in de brouwerij te brengen door een huistour te geven op Instagram.

“Alle gezelligheid komt een beetje van mijzelf”
Altijd al willen weten hoe het huis van Bridget eruitziet? Dan is dit de uitgelezen kans. De presentatrice heeft haar volgers namelijk getrakteerd op een ware tour van haar Amsterdamse stulpje.

Lees ook  Een foto van Laura’s boezem krijgt duizenden reacties. Dat komt door een verrassend detail.

“Alle gezelligheid komt een beetje van mijzelf”, zet ze erbij. Ook vertelt ze waar haar decor ongeveer vandaan komt, namelijk uit haar eigen winkel Melting Pot. Hier werkt ze samen met haar moeder.

Waarom Bridget haar woning aan haar fans toont, is onduidelijk. Maar haar volgers klagen zeker niet en strooien met complimentjes onder de video’s. “Knus huis”, vindt er eentje.

Lees ook  Als je 7 dagen lang knoflook en honing op je nuchtere maag eet, dan gebeurt er dit met je lichaam

“Prachtig”, stelt een ander. Weer een ander vindt het ‘zó mooi’. Bridget focust zich lekker op haar stulpje, maar dat is niet het enige waar haar aandacht op dit moment ligt. In de video hieronder verklaart ze dat ze zich volledig op de toekomst gaat richten.

Dit maakt Bridget Maasland verdrietig

Milde coronaklachten lijken minder antistoffen op te leveren. Wat betekent dat?