in

Bridget Maasland neemt zichzelf onder de loep en erkent zwaktes

Bridget Maasland is de afgelopen weken weer te zien als presentatrice van het RTL4-programma De Zwakste Schakel.

De blondine analyseert daar normaliter de deelnemende kandidaten, maar draait nu voor de verandering de rollen nu eens om en neemt haar eigen persoonlijkheid flink onder vuur.

In een openhartig interview met Mokum Magazine maakt Bridget korte metten met ‘de zwakste vraag’ die zij zelf tot nu toe heeft gekregen, namelijk het vooroordeel dat ze ‘net als Chazia Mourali als bitch door het leven zou gaan’.

Daar is Bridget echter duidelijk over: ze heeft er meer dan vrede mee om als bitch gezien te worden.

“Omdat ik al heel wat andere tv-programma’s op mijn naam heb staan, ben ik er niet zo bang voor om voortaan alleen nog maar als bitch door het leven te gaan”, stelt de 45-jarige.

Lees ook  Van p*do verloste Marvin (15) mogelijk ver kracht, onderzoek naar geblunder agenten

Over Bridgets persoonlijkheid wordt vaak een mening gegeven, maar hoe kijkt zij hier zelf eigenlijk naar? Volgens de presentatrice is ze heel goed in het ‘delegeren’ van allerlei zaken.

“Zowel op werkgebied als in mijn privé-leven hoef ik echt niet alles per se zelf te doen en durf ik bepaalde dingen ook met een gerust hart over te laten aan anderen die ergens veel beter in zijn dan ik.”

Toch erkent Bridget ook haar zwaktes. “Uit een zwakte-analyse komt waarschijnlijk al vrij snel naar voren dat ik ongeduldig ben.

Daarnaast vind ik het lastig om me niet te bemoeien met de mensen van wie ik houd, zeker als ik zie dat er iets verkeerd gaat.

Lees ook  Moeder overrijdt per ongeluk negentien maanden oude dochter

Loslaten vind ik dan erg moeilijk, ook bij mezelf trouwens. Als ik ergens niet helemaal tevreden over ben, kan ik daar ’s nachts van wakker liggen”, onthult ze.

De Amsterdamse weet ook goed waar ze zélf een zwak voor heeft. “Wanneer iemand zijn hart volgt, gepassioneerd durft te leven en humor heeft.

Er zijn niet zoveel mensen die dat hele pakket bezitten en er kleeft bovendien ook nog een andere kant aan: vaak is het moeilijk om daar onderdeel van te zijn.”

De persoon die blijkbaar over al deze eigenschappen beschikt is André Hazes, aangezien dat degene is op wie Bridget momenteel smoorverliefd is.

Jeugdzorginstelling eist dat video wordt verwijderd, video gaat weer viraal

Bridget en André verklaren elkaar ‘de oorlog’