in

Bridget reageert op liefdesreünie André en Monique

Bridget Maasland heeft voor het eerst gereageerd op de liefdesreünie van André en Monique. Donderdagavond maakte de zanger bekend dat hij weer samen is met zijn Monique en het lijkt erop dat Bridget daar weinig vertrouwen in heeft…

De presentatrice staat nog altijd niet achter de desk bij RTL Boulevard, maar liet aan haar werkgever wel het volgende weten over de hereniging van haar ex en zijn ex. ”Ik wens ze alle geluk samen, dat zullen ze nodig hebben.”

Ook Monique Westenberg heeft inmiddels gereageerd op haar herboren relatie met André Hazes. Op Instagram deelt ze vrijdag een romantisch kiekje van hen samen waaronder ze de volgende tekst schrijft: I’m your Rock, you’re my Star!”.

Ook deelt Monique een plaatje met een bijzondere tekst dat slaat op haar grote liefde André. “Soms moeten twee personen uit elkaar gaan om te beseffen dat ze bij elkaar horen”, valt er te lezen.

Het zal voor veel fans geen grote verrassing zijn dat André en Monique toch weer bij elkaar zijn. Al sinds zijn breuk met Bridget Maasland barst het van de ooggetuigenverslagen, beelden en verhalen van en over een mogelijke liefdesreünie.

Lees ook  Vrouw schrijft heftig overlijdensbericht nadat ze haar man verliest door het coronavirus: “Jullie moeten zich schamen!”

Wat dacht je van de video waarin Andre en Monique, toen Bridget nog helemaal niet op Curacao was, een wc-hokje in duiken?

Ook ging André daar al op zijn knieën voor Monique, tot grote verbazing van veel aanwezigen.

André werd vorige week ook al gesnapt toen hij de nacht weer doorbracht bij zijn – toen nog – ex. Dit blijkt uit exclusieve foto’s die de Telegraaf/Privé in handen heeft.

Monique kwam vorige week dinsdag terug uit Curaçao, waar zij een lange tijd vakantie vierde met haar zoontje.

Volgens Privé gingen de gordijnen pas tegen twaalf uur s’middags open en kwam André toen naar buiten. Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar het portier van zijn auto.

Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een lach. Een veelzeggende, volgens degene die André spotte.

Break met Bridget
Drie weken geleden reisde Bridget Maasland nog naar Curaçao af om drie dagen bij de zanger te zijn. André was daar met zijn band voor een optreden.

Omdat zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje André Junior waren daar ook op het eiland waren, brachten Monique en André ook tijd samen door zónder Bridget. Daar zou de vonk weer zijn overgeslagen.

Lees ook  Dít filmpje van baby André Hazes junior doet je hart smelten!

Driemaal is scheepsrecht
Andre en Monique zijn inmiddels twee relatiebreuken verder. Voor hun break in november – waarna André een relatie kreeg met Bridget Maasland – gingen zij in april 2018 ookal kort uit elkaar.

Reden voor de breuk was toen André’s drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op.

Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.

Turkije opent grenzen: massale vluchtelingen stroom naar Nederland – DE BEELDEN

Wat er met je haar gebeurt als je het twee dagen niet wast