in

Bridget verrast grote liefde André tijdens tv-opnames

Kijk eens wie mij komt verrassen’, schrijft André op Instagram
Alsof André Hazes het nog niet druk genoeg heeft met optreden, is de zanger ook nog eens coach bij The Voice Senior in België. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn deze week begonnen en daarom is de Hazes-telg naar het zuiden afgereisd. Dat betekent helaas ook dat hij zijn liefje Bridget Maasland een tijdje moet missen. Gelukkig voor hem had de presentatrice daar wel een oplossing voor.

Opnames The Voice Senior
André Hazes heeft de eerste opnamedag van The Voice Senior inmiddels achter de rug. Voor welke talenten de 25-jarige coach precies draait? Diegenen die hem kippenvel bezorgen, zo liet hij weten in het progamma.

Op Instagram plaatste André een foto waarop duidelijk te zien is dat hij helemaal op zijn plek zit in de grote rode Voice-stoel. Helaas voor hem moet hij het wel een tijdje zonder zijn Bridget stellen. Dat dacht hij ten minste, want de presentatrice besloot hem te verassen in België.

Verrassing
Als Bridget de zanger komt verassen, kan hij zijn geluk niet op. “Kijk eens wie mij komt verrassen”, schrijft André verheugd bij een filmpje waarop Bridget te zien is in zijn hotelkamer. Ook plaatst hij een kiekje op Instagram van Bridget en één van zijn andere grote liefdes: een glas bier. “What a view”, luidt het bijschrift.

View this post on Instagram

What a view?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Samenwonen
André en Bridget lijken elkaar helemaal te hebben gevonden en de twee zijn stapelgek op elkaar. Eerder vertelde de zanger al aan RTL Boulevard dat hij zelfs een sleutel van haar huis heeft. Samenwonen lijkt hem dan ook een logische stap.

Als het aan mij ligt wel, ja”, zei de zanger erover. Toch is hij nu ook al erg veel bij Bridget te vinden. “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.”

Lees ook  Koppel is alert en achtervolgt auto verdachte - waardoor ze helpen elfjarig meisje te redden

Gebeld door een nummer uit Algerije? Om deze reden moet je nooit terugbellen

Ikea betaalt 41 miljoen euro aan ouders nadat omgevallen kast peuter doodt