in

Britse bijstandsmoeder miljonair na dubbele winst bingo: ’Ongelofelijk’

De 51-jarige Anita Campbell leefde op een uitkering en kon amper voor haar vier kinderen zorgen. Maar een potje online bingo geeft ineens een heel ander toekomstperspectief voor het gezin.

De Britse vrouw won in slechts een kort tijdbestek twee keer een mega-bedrag. Nog maar enkele uren nadat ze zich op een spelletjessite had aangemeld, won ze al 597.000 pond.

En of dat nog niet genoeg was, streek ze tien dagen later met alle geluk van de wereld nog eens 522.000 pond op.

Lees ook  Kort na de bevalling werd kanker vastgesteld bij mama, twee jaar later bij haar dochtertje: “Ik was ervan overtuigd dat ik het doorgegeven had”

Een totaalbedrag van omgerekend zo’n 1,3 miljoen euro. „Ik kon gewoon niet geloven dat ik wéér had gewonnen”, zegt ze tegen The Mirror.

Campbell leefde tot haar geluksdag van een uitkering. Ze zat in de geldproblemen door hoge zorgkosten voor haar kinderen. Ze zegt inmiddels al haar schulden te hebben afbetaald.

Lees ook  Opmerkelijke hype: kaas in het gezicht van je kind gooien

Ook kocht ze een huis voor haar vader op leeftijd. Ze leeft zelf inmiddels ook al wat meer luxe. „Het is nog steeds een beetje een droom.”

Lego
Ook een kleinzoon profiteert van de winst van oma. „Hij belde me op en vroeg: ’Nana, ben je nu rijk? Mag ik wat Lego hebben?’”

Zo begroeven Monique en André begraven oma Corrie

Politie houdt Rotterdammer (72) aan voor mysterieuze moord uit 1991