in

Britt Dekker in shock door cocaïnegebruik showbizzcollega’s

Britt Dekker draait al een tijdje mee in de showbizz. Toch is de presentatrice nog steeds in shock wanneer ze collega’s voor de opnames cocaïne ziet snuiven…

Het gebruik van geestverruimende middelen in de showbizz staat Britt ook tegen. In VIVA: ‘Ik ben wel een beetje in shock dat zo veel mensen bij opnames even een snuifje cocaïne nemen om zich sterker en stoerder te voelen. Ik snap het wel, want ik voel me ook heel onzeker als ik bij een programma als DWDD moet zitten. Maar het enige wat ik dan kan doen, is op mezelf vertrouwen. Als ik drugs moet gaan gebruiken om op tv te durven, is het einde zoek.

Lees ook  Nederlandse in Australië doodgestoken tijdens videobellen

Ik vind het heel apart dat het zo ‘normaal’ is geworden, het geeft mij geen fijn gevoel als mensen het doen.’ Britt wordt ook ongemakkelijk bij het zien van foto’s van modemeisjes op Instagram. Het bezorgde haar zelfs een eetstoornis.

‘Ik raakte er diep onzeker van. (…) Dan zag ik knappe meiden als Anna Nooshin met een prachtig figuur en keek ik naar mijn eigen fotootjes en die leken daar helemaal niet op. Ik zat al niet zo lekker in mijn vel, dus de stap naar minder eten was zo gemaakt.’

Lees ook  Ik geloofde het eerst niet, maar deze specerij smelt vet echt weg … En nog zoveel meer!

Nederlanders doen het gemiddeld zó veel per maand.

Bouwvakker vernielt hotellobby met bulldozer omdat hij niet betaald werd.