in

Brody van Ex On The Beach heeft een nieuwe look!

Brody van Ex On The Beach is terug van weggeweest. De deelnemer verdween na zijn moment of fame in ons lievelingsrealityprogramma ineens uit de schijnwerpers.

Maar nu is Brody terug – met een heel andere look! De EOTB-deelnemer heeft namelijk een nieuwe, erg opvallende look: blonde lokken.

Zien: Brody van Ex On The Beach heeft lichtblond haar
Jep. Brody heeft zijn lichtbruine haar spierwit geverfd, zo is te zien in een video van Shownieuws. Ook vertelt Brody waar hij al die tijd heeft uitgehangen, alhoewel zijn antwoord niet heel duidelijk is: “Ik ben weer terug.

Lees ook  Wat afschuwelijk: Pippa (19) was kerngezond, maar werd uit het niets blind en verlamd wakker

Ik ben een tijdje weggeweest, bezig geweest met dingetjes.” Als hem gevraagd wordt om wat voor ‘dingetjes’ het gaat, is het antwoord nog steeds vaag: “Gewoon, dingetjes over op tv en zo.” Juist, ja.

Brody’s liefdesleven
In dezelfde video vertelt Brody dat hij na Ex On The Beach een lange relatie heeft gehad. Hierin is hij heel gelukkig geweest.

Wij moesten direct aan Chloe denken, maar dat is niet met wie Brody deze lange relatie had, zo vertelt hij.

Lees ook  15 prachtige foto’s waar je de hele dag naar wilt blijven kijken

Met Chloe (die we kennen van Temptation Island, waarin ze Kevin – die met Megan was – verleidde) was het maar van korte duur, zo vertelt Brody.

Over de heftige afloop van deze korte romance vertelt Brody niets, maar mocht je je geheugen even op willen frissen, kan dat uiteraard. Zie hier.

Na het drama met Chloe heeft Brody nog een paar dates gehad, maar dat heeft nergens toe geleid. Sindsdien is Brody single, maar wie weet wat zijn nieuwe hairdo ‘m allemaal oplevert!

Boer Zoekt Vrouw boerin Annemiek blijkt veel stouter dan gedacht

19 honden die door een bij zijn gestoken in hun bek toen ze honger hadden