in

Broer Sneijder reageert op scheiding Wesley en Yolanthe.

De broer van Wesley Sneijder, Rodney Sneijder, reageerde voor het eerst op het nieuws dat Wesley en Yolanthe gaan scheiden. Dinsdag raakte bekend dat het showbizz-koppel een punt zet achter hun relatie. De hele familie is naar verluidt erg aangeslagen …

Broer Rodney geeft aan dat hij er altijd zal zijn om Wesley te steunen. Bij een inmiddels verwijderde foto op Instagram schreef hij: “I will always have your back.” De post werd overstelpt met liefdevolle berichtjes en een stortvloed aan hartjes.

Lees ook  Kankerpatiënt wint de lotto en ontdekt dan dat haar behandeling aanslaat.

Via hun management lieten Yolanthe en Wesley dinsdag weten dat ze zullen scheiden. Aan Shownieuws verklaarden ze: “Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop.”

Het koppel gaf elkaar in 2010 in de buurt van Firenze in Italië het jawoord. Hun liefdesverhaal begon in 2009. De twee werden drie weken na de breuk tussen Yolanthe en Jan Smit zoenend opgemerkt op een bewakingscamera van een parkeergarage.

Lees ook  ‘Succesondernemer’ van 18 reed rond in een dure wagen, maar nu is zijn bedrijf failliet

Samen kregen ze een zoon Xess Xava die ondertussen drie jaar oud is. Wesley heeft nog een zoontje Jessey uit een eerder huwelijk.

Wat vind jij hiervan? Reageer hieronder!

Forbes: Kylie Jenner (21) jongste selfmade miljardair ooit

Humberto Tan terug bij RTL Late Night?