in

Bruid dumpt: haar verloofde op de-dag van hun huwelijk na pijnlijk geheim, maar gaat wél door met trouwfeest

Het: had de mooiste dag van hun leven moeten worden, maar het geluk stond niet aan de kant van Harriet Bulter (32) en haar verloofde Kevin Rogers (41) uit het Britse Dorset. Op de dag van haar huwelijk ontdekte de bruid immers een pijnlijk geheim van haar toekomstige echtgenoot. Ze dumpte hem meteen, maar besloot zelf wel van het feest en de huwelijksreis te genieten.

Toen de 32-jarige Harriet Butler over de rode loper naar voren wandelde in haar bruidsjurk, vloeiden de tranen bij haar en haar familie rijkelijk. Maar het waren geen tranen van geluk, integendeel, ze weende van verdriet en teleurstelling. In de zaal stond immers geen bruidegom te wachten, die had ze dezelfde ochtend naar huis gestuurd.

Leugens

Op de ochtend van hun huwelijk had Harriet immers ontdekt dat haar verloofde Kevin al maanden tegen haar aan het liegen was. De rekening voor-de trouwlocatie was immers nog altijd niet betaald, al had haar toekomstige echtgenoot haar ervan verzekerd dat hij alles in orde had gebracht. “Het ging niet om het geld, maar ik was woedend dat hij er nooit over verteld had. En dat hij het zover had laten komen”, vertelt Harriet aan de Britse krant The Daily Mail.

Lees ook  Ze moest kiezen tussen haar eigen leven of dat van haar ongeboren kind, Dit was haar keuze..

De leugens werden Harriet teveel en ze besloot dat ze zich niet levenslang wou binden aan Kevin. Enkele uren later was hun huwelijk geannuleerd.

“Genieten van de dag”

Maar haar gebroken hart weerhield de 32-jarige er niet van om toch te genieten van de dag. “Omdat iedereen er toch al was, dacht ik dat we beter van het feest gebruik konden maken”, reageert de bruid. “Ik wilde niet dat dit een verschrikkelijke dag zou worden, dus ik deed mijn trouwkleed aan en de bruidsmeisjes volgden me. Ook mijn familie en vrienden hebben zich omgekleed en meegevierd.”

De eindeloze telefoons van haar ex-verloofde negeerde ze vakkundig, terwijl ze samen met haar vriendinnen genoot van de gin-tonics. Die kreeg ze niet meer in de prachtige locatie van het An Mor Hotel met zicht op het strand van Crooklets Beach, want die rekening was niet betaald. In plaats daarvan zakte ze af met haar gezelschap naar een Chinees restaurant, waar toevallige passanten haar allemaal feliciteerden.

Lees ook  Dochtertje sterft een paar weken na geboorte: als arts oorzaak onthult, wordt vader woedend

“Iedereen bleef enorm positief. Dat deden ze duidelijk speciaal voor mij. Maar ik ben een aantal keren echt moeten gaan zitten, omdat alles zo surreëel leek”, vertelt de vrouw. Vooral het moment waarop ze voor de fotograaf poseerde met haar familie en vrienden in een romantische sloep vond ze naar eigen zeggen heel moeilijk. Even later besloot ze om ook-de huwelijksreis naar Cornwall niet te annuleren, maar samen met haar twee dochters op trip te gaan.

Dromen uiteengespat

Harriet en Kevin hebben een dochtertje samen: Harper (2). Ook voor Harriets dochter Imogen (6) was Kevin een vaderfiguur. De man reageert verslagen. “Ik wilde haar gewoon niet ongerust maken in verband met de rekening. Ik dacht dat ik alles op tijd zou kunnen oplossen. Maar nu ben ik alles kwijt. Dit heeft mijn hart gebroken”, reageert hij aan Daily Mail.

Top 5: s*ksfantasieën van vrouwen

Dit is echt vies! Bloedzuiger leeft in neus van man