in

Bruid fluistert “heb net enorme boodschap gedaan” tegen bruidegom, niet wetende dat hij microfoon draagt

Gedeelde smart, is halve smart. Deze bruid nam dit wel heel ver door de bruidegom te vertellen dat ze net een enorme boodschap had gedaan, voordat ze naar het altaar liep…

Vandaag de dag hebben veel mensen naast een huwelijksfotograaf ook een huwelijksvideograaf om de grote dag te vereeuwigen.

Dat betekent in veel gevallen dat de bruid en/of bruidegom kleine microfoontjes dragen, zodat het geluid zo goed mogelijk wordt opgenomen. Blijkbaar was deze bruid dat compleet vergeten.

Als ze elkaar bij het altaar ontmoetten, kijken bruid en bruidegom diep in elkaars ogen. “Je ziet er prachtig uit,” zegt de bruidegom.

Lees ook  Moonsekte bevestigt: Vader gezin Ruinerwold uit religieuze beweging gezet

Een perfect begin van een onvergetelijke dag. Dit is het moment waarop romantische herinneringen worden gemaakt.

Maar dan fluistert de bruid: “Ik heb net een enorme boodschap gedaan voordat ik naar het altaar liep.” Niemand om haar heen hoorde het misschien, maar wel de videograaf.

Direct na haar bekentenis horen we de bruidegom lachen en vragen vragen: “Wat in hemelsnaam is er mis met jou?”

Waarna hij haar herinnert dat hij een microfoon draagt en dat de videograaf net hoorde wat ze zei. Op dat moment wordt er op haar gezicgt ingezoomd en zegt ze: “Oh, god…”

Lees ook  Ben jij een rommelkont thuis? Dan ben jij gewoon super intelligent!

De clip werd door de bruidegom, Luke, zelf op Twitter geplaatst, naar aanleiding van een verzoek van presentator Jimmy Fallon aan kijkers om hun grappigste huwelijks ‘fails’ te sturen.

De bruidegom, gelukkig getrouwd, schreef erbij: “Ik trouwde met een geweldige dame. Er is niets veel ergers wat ze had kunnen zeggen, of wel? Het is iedere keer weer grappig.”

Wij vinden het ook in ieder geval hilarisch! Maar of de bruid dat toentertijd ook vond? Bekijk hieronder zelf het moment vanaf 0:09 seconden!

Man wordt ontslagen en neemt ‘emotionele steun clown’ mee naar gesprek

Gaby Blaaser had ze er gisteren weer erg losjes bijhangen..