in

Bruid is overstuur wanneer ze zich omdraait en haar bruidegom in de vijver ziet. Dan beseft ze waarom.

Er zijn eigenschappen aan een echtgenoot die iedereen waardeert. Dapperheid, onbaatzuchtigheid en medeleven, om er enkele te noemen. Tegen de tijd dat het huwelijk nadert, zijn de aanstaande echtgenoten al vertrouwd met elkaars positieve eigenschappen. Bruid Brittany Cook uit Cambridge in Ontario was dol op de bovenstaande kwaliteiten van bruidegom Clayton Cook.

Maar ze had nooit verwacht dat ze op hun trouwdag op 22 september op zo’n krachtige manier tot uiting zouden komen.

Darren Hatt was hun huwelijksfotograaf. Hij nam enkele foto’s zoals hij nog nooit eerder op een bruiloft genomen had.

Lees ook  KFC is op zoek naar een professionele kip proever, en jij kan je aanmelden

Brittany liet enkele soloportretten nemen in het Victoria Park in Kitchener. Clayton was zoals verwacht dichtbij, maar er was iets verwarrend aan de manier waarop.

Hij was drijfnat en kwam uit de vijver van het park. Eerst dacht ze dat Clayton voor het plezier in de vijver was gesprongen.

Dan besefte ze dat hij alleen maar het leven van een jonge jongen wilde redden. Drie kinderen waren het koppel gevolgd en liepen te dicht bij het water.

Clayton legde uit: “Ik zag nog maar twee kinderen – ze waren met drie – ik dacht dat het beter was om even te checken of alles wel oké was … en toen ik dichterbij kwam, zag ik het derde kind in het water dat moeite had om boven te blijven.”

Lees ook  Slecht nieuws voor Boer Geert

Clayton sprong op een rots en trok de jongen uit het water.

Een van de andere kinderen had de jongen in het water geduwd. De geredde jongen zei niets tegen Clayton maar bleef aan zijn zijde tot een familielid hem kwam ophalen.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Oorlogsveteraan in restaurant brutaal aangevallen omdat hij een servicehond bij zich had. “Ik vind het smerig!”

Jaguar bespringt klein hondje. Seconden later is iedereen verbluft over de afloop.