in

Bruid leest in plaats van trouwgelofte pikante tekstberichtjes van overspelige verloofde aan minnares voor.

Het ogenblik waarop de trouwgeloften worden voorgelezen, is ongetwijfeld het mooiste moment van een bruiloft.

Hoewel de meeste koppels dit hartverwarmende moment gebruiken om elkaar eeuwige trouw en liefde te beloven, las een vrouw de tekstberichtjes van haar overspelige verloofde voor, en dat voor al hun vrienden en familie …

Nadat ze het overspel ontdekt had de avond voor hun huwelijk, besloot de bruid – die het pseudoniem Casey gebruikt – om wraak te nemen op haar verloofde.

In een persoonlijke opstel, dat eerst verscheen op Whimn, beschrijft de bruid hoe ze in een blitse hotelkamer zat toen ze plotseling haar telefoon hoorde zoomen.

Ze zegt dat het “bericht een serie screenshots bevatte van een nummer dat ze niet kende”, gevolgd door de tekst: “Ik zou niet met hem trouwen. Jij?”

Lees ook  Ziekelijke asielmedewerkers filmden elkaar terwijl ze een hond s*ksueel m*sbruikten.

Ze kon haar ogen niet geloven: “De screenshots waren gesprekken tussen mijn aanstaande echtgenoot en een andere vrouw.”

Het waren niet gewoon een of twee berichtjes, maar “een heleboel berichtjes, met zelfs selfies van de twee.”

Weinig verrassend zegt de bruid dat ze “in tranen uitbarstte” en omringd werd door de bruidsmeisjes die “allerlei gewelddadige dingen tegen hem planden.”

Hoewel haar beste vrienden erop aandrongen om hem op te bellen en het huwelijk af te zeggen, besloot de gekwetste bruid om het heft in eigen handen te nemen … en dan bedacht ze een geniaal plan om wraak te nemen.

Met “loden voeten” wandelde ze in haar prachtige trouwjurk naar het altaar en in plaats van de trouwgeloften voor te lezen, las ze de pikante tekstberichtjes van de man aan zijn minnares voor.

Lees ook  Ze ontdekt dat haar dochter een pestkop is. Hoe ze besloot haar dochter te straffen? Zoals het hoort!

Ze beweert dat ze zelfs het meest pikante berichtje voorlas: “Ik mis je zo hard. Ik kan niet stoppen met te denken over met je te vrijen … Zo’n band had ik nog nooit.”

De bruid schrijft verder dat de bruidegom geen andere keuze had dan de trouwzaal in stilte te verlaten – gevolgd door zijn getuige, terwijl de nieuwe single een geweldig feestje had met haar bruidsmeisjes en beste vrienden.

We kunnen de waarachtigheid van dit verhaal niet meteen controleren, maar we vonden het alvast geniaal!

Deel dit bericht als ook jij de wraak van deze vrouw zo zoet vond!

Donny Roelvink heeft een bizarre transformatie ondergaan, dit is hoe hij er nu uitziet:

Papa bouwt trots een hek om zijn hond te beschermen. Let nu goed op het uiterste einde!