in

Bruid wil 3-jarig kind niet op bruiloft: ’Ik trouw hém, niet dat gedrocht’

Een vrouw heeft half Facebook over zich heen gekregen nadat ze in een privégroep een beledigend bericht gepubliceerd had over de dochter van haar aanstaande echtgenoot.

Ze wil het kind van haar man niet op hun huwelijk, zo schrijft Het Nieuwsblad. „Maar hoe vertel ik hem dat?”, vroeg de vrouw de andere leden van de groep om hulp. Slecht idee, zo bleek.

De vrouw is lid van een Facebookgroep waarin mensen erge herinneringen aan hun huwelijk met elkaar delen, en vroeg de leden maandag om hulp.

Lees ook  Vader mishandelt verkeerde man voor stalking van zijn dochter

„Hoe vertel ik mijn verloofde dat ik zijn dochter niet op ons huwelijk wil? Ik heb ’geen kinderen’ op de uitnodiging geschreven, waarmee ik dacht dat hij het wel zou begrijpen, maar hij blijft maar vermelden dat zij er ook zal zijn.”

De vrouw kreeg bakken met kritiek over zich heen. Ze besloot wat meer uitleg te geven. „Ik heb dit bericht bewerkt omdat mensen me zulke domme vragen blijven stellen.

Ze is 3 jaar”, schreef ze er nog bij. „Ik trouw met hem, niet dat gedrocht van zijn kruis. Zij is zijn fout, niet de mijne.”

Lees ook  Ziekenhuisschoonmaakster sterft aan het coronavirus: ‘Ze had een hart van goud’

„Ik wil haar daar niet omdat ze enorm veeleisend is ze wil altijd dat alles om haar draait. En ik heb het hem gezegd: geen f*cking kinderen.”

Er kwamen al meer dan duizend reacties op de post, stuk voor stuk negatieve. De vrouw wordt een „vreselijk mens” genoemd.

„Dit huwelijk zal niet lang duren”, schrijven anderen. „Laat dit alsjeblieft niet echt waar zijn. Wie praat nu zo over het kind van zijn/haar verloofde? Ik moet hiervan huilen.”

Intense vreugde: 5-jarig jongetje mag na 406 dagen chemotherapie eindelijk naar huis.

Moeder die baby de borst geeft, spuit melk op vrouw die vraagt of ze het ergens anders kan doen.