in

Bruid wordt gebeten door een mug – dan ontdekt arts larven in haar achterhoofd

Trouwen is een droom voor veel, veel meisjes. Alles moet perfect zijn en sommigen plannen hun bruiloft zelfs jaren vóór de grote dag.

Men zou kunnen besluiten om een ​​weddingplanner in te huren om ervoor te zorgen dat er niets misgaat als de dag aanbreekt …

Maar voor deze bruid had geen van de bovenstaande dingen haar kunnen voorbereiden op wat er gebeurde op haar trouwdag.

Kelly was onlangs in Costa Rica voor haar vrijgezellenfeest, waar ze door muggen van gestoken. Maar ze dacht er niets van, deed er wat zalf op en de festiviteiten gingen door.

Maar toen ze voor de grote dag thuiskwam, klopte er iets niet. Ze merkte dat ze hysterisch was, schreeuwde en zich heel vreemd gedroeg.

Lees ook  Toen haar 9-jarige zoon na vier jaar zijn strijd tegen kanker verloor, liet ze geen traan. Toen ik vernam waarom, kon ik niet stoppen met huilen.

Ze zei dat ze iets voelde bewegen in haar achterhoofd. Haar eigen moeder begon zich af te vragen of ze gek was geworden. Anderen dachten dat ze serieuze pre-bruiloft kriebels had.

Maar Kelly stond erop dat er iets vreselijk mis was, en ze ging eindelijk naar een dokter met de naam van Edward Panacek.

Toen Dr. Panacek de achterkant van haar hoofd begon te onderzoeken, begon hij te vermoeden wat het probleem was – en vroeg hij om een ​​naald.

Het zou snel duidelijk worden dat de arme Kelly niet echt haar verstand was verloren.

Lees ook  Als de 5 maanden oude baby op de achterbank paars aanloopt, MOET MAMA SNEL INGRIJPEN!

Nadat ze korte tijd in haar nek had geplukt, onthulde dr. Panaceka wat het probleem was: een grote larve.

Maar dat was niet het einde. De dokter slaagde er in om nog meer larven uit de achterkant van het hoofd van Kelly te halen.

De schuldige: een mug uit Costa Rica had eieren van een botlarve bij zich en legde die onder haar huid. De eieren waren helaas meteen op haar trouwdag uitgekomen.

Hieronder kun je de nogal vreselijke gebeurtenis bekijken. Waarschuwing: video kan voor sommige kijkers schokkende beelden bevatten!

Pasgeboren baby verliest vinger door knaagdier

Jongen (13) overlijdt na bizarre botsing op het voetbalveld