in

Bruidegom kan zijn bruid niet aankijken. Toen ik zag waarom? Dit gaat de HELE wereld over!

Voor de meeste mensen is het moment vlak voor de bruiloft enorm spannend. Sommigen krijgen last van ‘cold feet’, en zouden het liefst ver weg willen rennen. Maar niet bij de bruidegom uit deze video.

Gabriel Deku is een 25-jarige verloofde man uit London. Hij werd volledig overmand door emoties toen hij voor de eerste keer zijn toekomstige vrouw in haar trouwjurk zag.

Toen hij haar voor het eerst zag bij de plechtigheid werd hij zo emotioneel dat hij amper kon stoppen met huilen. “In de aanloop naar de bruiloft hoopte ik juist op het tegenovergestelde.

Lees ook  Vermiste Nora (15) dood teruggevonden in Maleisische jungle

Ik had een weddenschap met mijn moeder dat ik NIET zou gaan huilen,” zegt de lachende Gabriel. “Toen ik haar voor de eerste keer zag voelde ik plotseling een enorme waardering voor haar. Wetende dat ik de rest van mijn leven met haar mag doorbrengen maakt me zielsgelukkig.”

De sprookjesachtige bruiloft vond plaats in een prachtige kerk. Na de plechtigheid werd het huwelijksfeest natuurlijk uitgebreid gevierd, met alles erop en eraan. De taart was gebakken bij de beste patisserie, en de bloemen ware afkomstig van de beste bloemist in de omstreken.

Lees ook  Melissa (41) overleefde een abortus: ‘’Mijn moeder dacht dat ik dood was’’

Ik heb veel bruiloften gezien, en natuurlijk hebben ze allemaal hun eigen schoonheid. Maar er zijn er natuurlijk altijd een handje vol die me bij zullen blijven, en deze is daar een van. Ik hield het bijna niet droog! Een sprookjesachtige bruiloft, die tot op de puntjes perfect is verlopen!

Hij haalt het deksel van een oud pak babydoekjes af. Wat hij ermee doet? BESTE IDEE OOIT!

Pestkoppen lachen een blind meisje uit. Dan geeft de directeur haar een geel stuk touw…