in

Bruidspaar vraagt donaties voor dierenasiel in plaats van huwelijkscadeaus

Huwelijkscadeaus worden vaak aan jonggehuwden gegeven op hun magische dag. Voor de meeste koppels bestaan een cadeaulijst uit een boel huishoudelijke artikelen.

Met deze traditie is natuurlijk niets mis. Echter, dit koppel maakte hun cadeaulijst met hun viervoetige vrienden in hun achterhoofd: ze vroegen om donaties voor een plaatselijk dierenasiel.

Een stel uit Ohio, Jonathan en Jeananne Wickham, stond op het punt om in het huwelijksbootje te stappen en wisten meteen wat ze als huwelijkscadeaus wilden. In hun geval geen koffiezetapparaat, wijnglazen of keukengerei. In plaats daarvan vroegen ze vrienden en familie o.a. om hondenkoekjes, kattenvoer, kattenbakvulling, papieren handdoeken en andere schoonmaakbenodigdheden.

Lees ook  Romy is twintig jaar en zal over tien jaar helemaal blind zijn

Slechts een paar weken na de grote dag, doneerden ze alles aan de Wayne County Humane Society. Het was de grootste donatie ooit die het dierenasiel ontving!

“In totaal hebben ze meer dan 1200 blikken natvoer, 750 pond droogvoer, een enorme hoeveelheid schoonmaakbenodigdheden en meer dan 2000 dollar voor ons medisch fonds ingezameld en gedoneerd! Het geld dat ze inzamelden, hielp al bij het bieden van levensreddende medische zorg voor twee van onze katten. We zijn zo dankbaar voor dit geweldige vertoon van vriendelijkheid en kunnen ze niet genoeg bedanken”, schreef het asiel op Facebook.

Lees ook  De man ziet de pootjestattoo van de serveerster. Als ze de rekening ziet, barst ze in tranen uit.

Zelf zijn Jonathan en Jeananne zijn de trotse ouders van hun zes reddingskatten. “Het is misschien zeven tegen de tijd dat dit artikel uitkomt,” grapte Jonathan.

“Mensen zoals zij helpen de missie en houden de deuren open. We overleven van dit soort donaties,” vertelde de directeur van het asiel, Brian Bogner.

Zeker in deze moeilijke tijden maken dit soort gebaren een wereld van verschil! Hopelijk inspireert dit koppel veel mensen om hun lokale dierenasiel te steunen. Alle kleine beetjes helpen!

Jongen (12) zwemt 40 km in 13:50.57 voor zijn moeder en vrouwen met borstkanker

Fans van La Casa de Papel opgelet: ‘Stockholm’ gaat uit de kleren