in

Buren Stemmen ermee in om een hondenluikje in hun hek te maken zodat hun honden wat vaker met elkaar kunnen spelen.

Ondanks dat hun hek hun achtertuinen van elkaar afscheidt, heeft liefde de barrière overwonnen. Maak kennis met Tate en Vernon.

De twee honden wonen naast elkaar en stonden erop om elkaar elke dag te kunnen zien. “Ik wandel buiten en betrap hen erop dat ze een tunnel naar elkaar graven. We konden hen niet doen ophouden”, vertelde de eigenaar van Tate, Hailee Graham. “We konden ze niet uit elkaar houden. Ze bleven maar holen graven naar elkaar.”

Lees ook  Bejaarde man stelt elk jaar buiten zijn kerstboom op en versiert hem met spulletjes voor mensen in nood.

Dus had Graham een ingeving.

“Waarom niet gewoon een deurtje in het hek maken, zodat ze kunnen spelen wanneer ze maar willen. En zo moeten hun eigenaars niet telkens afspreken.” Ze maakte het idee over aan haar buren en die waren er dol op! Datzelfde weekend nog werd er een hondenluikje geïnstalleerd.

Lees ook  Een gemene vriendin is eigenlijk je beste vriendin

Nu kunnen Tate en Vernon met elkaar spelen wanneer ze dat maar willen. Hoewel het idee niet voor iedereen werkt, hoopt Graham dat andere huisdiereneigenaars hierdoor geïnspireerd zouden worden.

“Ik hoop dat dit buren aanmoedigt om wat vriendelijker te zijn voor hun buren. En wat meer gemeenschapsgevoel zouden aanmoedigen”, zei Graham. “Voor ons pakt het tot dusver erg goed uit.”

Moment waarop Politieagent Ontvoerd 3-jarig meisje terugvindt op parkeerterrein vastgelegd op bodycam.

Echtgenoot kijkt naar Foto van vrouw van 20 jaar geleden. Ziet man op de achtergrond en weet het.