in ,

Een buschauffeur merkt iets vreemds op aan een passagier en zijn kind. Dan zag hij de afschuwelijke waarheid …

Het voorbije weekend verdween een 3-jarige jongen spoorloos aan een bibliotheek even buiten San Francisco. Een uurtje later merkte Tim Watson, een buschauffeur van de Valley Transportation Authority, een man en een kind op die aan de persoonsbeschrijving voldeden.

Aanvankelijk schonk Tim er niet teveel aandacht aan, maar even later merkte hij dat de jongen aan het huilen was. Dat is wanneer de vaderlijke instincten van de buschauffeur, vader van twee kinderen, boven kwamen.

Tim bedacht een plan om de verdachte zonder zijn argwaan te wekken aan de politie over te leveren. In plaats van de verdachte te ondervragen, zette hij de bus aan de kant en vroeg de inzittenden of ze een verloren rugzak hadden gezien. In werkelijkheid wilde hij de dader te pakken krijgen. Terwijl hij deed alsof hij naar de rugzak op zoek was, zag Tim de kans om de politie te bellen. Toen de bus bij het politiekantoor arriveerde, stond de politie hem al op te wachten. En daar stapte de 23-jarige verdachte met de kleuter van drie jaar samen van de bus!

Lees ook  Zijn dode tweelingbroer groeit verder in het lijf van het kind! Deze foto’s gingen de wereld rond.

Nadat het kind in veiligheid gebracht was, arresteerden ze de dader. Gelukkig was het kind niet gewond.

Toen Tim de waarheid leerde – en besefte dat dit inderdaad een ontvoering was, speelden zijn instincten op – en schoot in actie. “Dit kon ook mijn kind geweest zijn … Ik deed wat elke vader zou gedaan hebben.” Wat een held!

Lees ook  Oude, blinde vrouw dacht dat haar zoon 20 jaar geleden het huis uitgetrokken was, maar krijgt nu schokkend nieuws te horen.

DEEL dit heroïsch verhaal met iedereen die je kent. Laten we deze man de erkenning geven die hij verdient!

Dit lijkt op het eerste zicht een doodgewone vangrail. Maar je zult verbaasd zijn als je het in actie ziet.

Deze persoon wil haar parkeerplaats afpakken. Maar wat de vrouw dan doet, heb je nog NOOIT gezien!