in

Caribische eilanden bieden tweejarig verblijf aan voor werknemers die er komen werken

Terwijl werken vanuit het comfort van uw eigen huis zo zijn voordelen heeft, kun je je nu opmaken om je koffers te pakken, aangezien Antigua en Barbuda externe werknemers daar maximaal twee jaar laten blijven.

In plaats van te luisteren naar je buren die hun derde ruzie van de dag hebben, luister je naar het rustgevende geluid van de oceaan.

Antigua en Barbuda staan ​​bekend als de Nomad Digital Residence-regeling en staan ​​degenen die tot €50.000 verdienen toe om daar tijdelijk naartoe te verhuizen.

Lees ook  55-jarige Heleen van Royen trekt veel bekijks met spannende foto’s

Hoewel het idee om twee jaar op een Caribisch eiland te blijven goddelijk klinkt, zijn de aanmeldingskosten verbluffend: €1500 voor één aanvrager; €2000 voor een stel; of €3000 voor een gezin van drie, meldde de Independent.

Naast het betalen van de aanmeldingskosten, moet u een bewijs van een adequate ziektekostenverzekering kunnen laten zien en bereid zijn om de lokale ziektekostenverzekeringstarieven te betalen wanneer je daar bent.

Maak je niet al te veel zorgen dat je daar voor Covid-19 moet worden behandeld, aangezien Antigua en Barbuda daar naar verluidt slechts 100 gevallen hebben gehad sinds het begin van de pandemie.

Lees ook  Kinderen Marco Borsato reageren op vreemdgaan-geruchten

Over het succes van het eiland bij het beheersen van het virus zei premier Gaston Browne: ‘We hebben geleerd hoe we geïnfecteerde personen snel kunnen detecteren, hoe we ze snel kunnen behandelen en hoe we de verspreiding van de gemeenschap kunnen beperken.’

Antigua en Barbuda zijn niet de enige eilanden dat mensen uitnodigt om op afstand te werken. In juli opende Barbados ook de mogelijkheid.

Meisje gebruikt per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo

Apple heeft naar verluidt een iPhone ontwikkeld met ‘zelfherstellend’ scherm