in

Carjackers vermoorden papa als hij weigert om z’n sleutels af te geven. Hij weet dat hij de 2-jarige op de achterbank moet redden.

In noodsituaties zouden de meeste ouders alles doen om hun kinderen te beschermen. Helaas impliceert dat soms ook het eigen leven opofferen zodat het kind zou overleven. Gerard Grandzol, 38, was samen met zijn tweejarige dochter op de achterbank in de auto onderweg. Hij parkeerde op 7 september omstreeks acht uur ’s avonds voor z’n huis in Philadelphia, New Jersey.

Hij was met zijn dochter naar het park geweest. Toen hij uitstapte werd hij benaderd door twee mannen.

Ze eisten zijn portefeuille. Hij willigde dit verzoek meteen in.

De twee mannen zouden later geïdentificeerd worden als Maurice Roberts, 21, en zijn 16-jarige broer, Marvin Roberts. Vervolgens eisten ze de sleutels van de auto.

Lees ook  Sensi Lowe laat alle mannen kwijlen met deze foto's

Grandzol weigerde omdat zijn dochter nog in de auto zat.

Zijn enige voorwaarde was dat hij zijn dochter eerst uit de auto mocht halen. De carjackers besloten dat dit antwoord voldoende was om de vader te vermoorden.

De tiener schoot Grandzol twee keer in het hoofd met een 9 mm handwapen. Zijn dochter krijste het uit terwijl ze dit vanop de achterbank zag gebeuren.

De broers vluchtten weg in de metro. Bewakingscamera’s legden deze gruwelijke misdaad vast. Dankzij de beelden konden de twee daders gearresteerd worden. Ze worden vervolgd wegens moord.

Lees ook  Sylvie Meis heeft ze er dit weekend weer érg losjes bijhangen!

Kristin Grandzol, de vrouw van Grandzol, moet nu zonder haar man voortleven. Haar pijn omwille van deze zinloze moord is hartverscheurend.

Ze vertelde: “Die twee geweerschoten verwoestten mijn leven en mijn twee dochters hebben nu geen papa meer. Ik heb een zes weken oude dochter en een 2,5 jaar oude dochter die het allemaal zag gebeuren en ik weet niet of het ooit nog goed komt met haar.”

DEEL dit hartverscheurende verhaal met iedereen die je kent!

Mama dumpt haar 1-jarige baby in een verlaten huis. 10 jaar later komt ze terug en ontdekt het ondenkbare.

Ouders verlieten baby met “misvormd” gezicht. Maar kijk hem 30 jaar later eens!