in

Mannen laten zich meeslepen door zieke fantasieën en dwingen klein meisje tot s*ks

Twee mannen die ervan verdacht worden een 15-jarig meisje te hebben uitgebuit, zijn vandaag veroordeeld tot gevangenisstraffen van 12 en 18 maanden, waarvan een deel voorwaardelijk.

De twee zetten het meisje aan tot s*ks met klanten tegen betaling. Een van deze klanten is veroordeeld, twee anderen zullen nog worden vervolgd.

De twee mannen (35 en 64 jaar uit Someren en Eindhoven) kwamen via social media in contact met het meisje in juni 2018, snel daarna begon de uitbuiting.

De situatie eindigde toen het meisje op 5 augustus 2018 in een woning van een 68-jarige man in haar eigen braaksel werd aangetroffen.

De verklaringen van het meisje en de beide mannen over wat er zich in de maanden daarvoor heeft afgespeeld, lopen uiteen.

Het meisje schaamt zich en blowde veel die maanden. De mannen zeiden niet te weten dat ze 15 was en ontkennen deels.

Zodoende baseerde de officier van justitie zich op de het digitale bewijs: beelden, foto’s, apps, chats en mastgegevens.

Lees ook  Deze baby zal dolgelukkig zijn, als hij later ontdekt waar het echt vandaan kwam. De moeder had het namelijk niet in haar buik

Hieruit komt naar voren dat de mannen probeerden een advertentie voor haar te maken op kinky en klanten voor haar te regelen.

Omdat het meisje nog geen 18 jaar was lukte het maken van een advertentie niet. Wel brachten ze haar met de auto naar een paar klanten, zorgden in een geval voor condooms, kochten en installeerden verborgen camera’s, maakten naaktfilmpjes van haar en hadden zelf ook s*ks met haar.

Achter haar rug om maakten ze plannen voor haar; in potentie zou dit een goudmijn voor hen kunnen zijn, meenden ze. Ze namen ook daadwerkelijk een deel van de verdiensten aan.

Maar zelfs als ze er weinig tot geen geld aan verdienden, is het nog altijd strafbaar om een 15 jarige in de prostitutie te laten werken.

Dit alles maakt dat de officier van justitie bewezen vond dat de twee zich schuldig hebben gemaakt aan mensenhandel meermalen gepleegd, ontucht met een minderjarige en het vervaardigen en bezitten van kinderp*rno.

Lees ook  Tienerzoon wordt afgewezen voor het bal. Maar als een wildvreemde komt opdagen, wordt mama helemaal gek.

Ze hield de mannen voor dat ze zich mee hebben laten slepen door hun emoties, door s*ks fantasieën en lust, terwijl het meisje juist beschermd had moeten worden en niet terecht had moeten komen in de wereld van betaalde s*ks. Voor het meisje was het een zwarte periode die ze zo snel mogelijk achter zich wil laten.

De officier van justitie eiste tegen de mannen gevangenisstraffen van 18 en 15 maanden waarvan een deel voorwaardelijk en een contactverbod met het meisje.

De rechtbank veroordeelde de 64-jarige man vandaag tot een celstraf van 18 maanden waarvan zes voorwaardelijk.

De 35-jarige man krijgt een celstraf van 12 maanden waarvan zeven voorwaardelijk met daarbij een werkstraf van 100 uur. Voor beiden geldt een proeftijd van twee jaar en een contactverbod met het slachtoffer.

Coronapatiënt Joël Borelli smeekt mensen binnen te blijven: ‘Dit virus is een sluipmoordenaar’

Italië meldt opnieuw minder doden en besmettingen