in

Charlotte vertelt hoe haar man er tijdens haar zwangerschap met haar nichtje (21) vandoorging

In de Britse krant Mirror heeft een vrouw verteld hoe ze, terwijl ze zwanger was van haar derde kindje, ontdekte dat haar echtgenoot haar bedroog. Met het nichtje dat ze altijd als zus had beschouwd. “Dit zal ik haar nooit kunnen vergeven”, vertelt ze.

Craig en Charlotte waren 10 jaar samen. Ze hadden elkaar leren kennen via een gemeenschappelijke vriend toen Charlotte 15 was. “Ik was de hevige, ik ging uit, en hij was de kalme van ons twee. We kregen ons eerste kindje Caitlynn toen we nog erg jong waren. We waren nog maar een dik jaar samen toen ze geboren werd.”

“Toen ze 10 weken oud was, ontdekte ik dat ik opnieuw zwanger was. Helaas werd ons tweede dochtertje Evie doodgeboren. Dus we hebben als koppel al een en ander meegemaakt.”

Door dik en dun

De moeilijke momenten brachten het koppel dichter bij elkaar. Uiteindelijk stapten ze in 2012 in het huwelijksbootje. “We waren zo trots op onszelf dat we, ondanks onze jonge leeftijd, al zoveel hadden doorstaan samen. Ik dacht op dat moment dat niets ons zou kunnen kapotmaken.”

Craig was, aldus Charlotte, een toegewijde papa voor Caitlynn (9) en Millie (5). De twee waren ook verheugd toen vorig jaar bleek dat Charlotte opnieuw zwanger was. “We hadden Ivy gepland, maar het duurde uiteindelijk nog 10 maanden voordat ik zwanger geraakte. Daarom was ik nog meer geschokt toen Craig plots besloot me te verlaten. Ik twijfelde geen seconde aan hem.”

Lees ook  Pa denkt dat pestkoppen zijn dochter niet meer pesten – dan opent hij de deur en ziet hij het ondenkbare

Nicht

Charlotte herinnert zich dat ze vaak thuiskwam en er haar nichtje aantrof. Katie Cartwright, een 21-jarige rechtenstudente, is de dochter van de zus van haar vader. “Maar ik was niet achterdochtig. Ik kon me in geen 1.000 jaar inbeelden dat de twee iets zouden hebben samen. We waren als kind erg close. Mijn vader en Katies mama waren alleenstaande ouders, dus we gingen vaak bij onze grootouders spelen. Katie en ik brachten als kind veel tijd met elkaar door. We waren erg, erg close.”

“Toen ik ouder werd en het ouderlijk huis verliet, zijn we elkaar enkele jaren uit het oog verloren. Maar via Facebook raakten we weer aan de praat en pikten we onze vriendschap weer op. Ze begon te daten met één van Craigs vrienden en ze paste soms op onze kindjes.”

Onraad

Charlotte rook voor het eerst onraad toen ze enkele maanden zwanger was. “We hadden ruzie. Craig wilde laat op de avond nog naar een vriend, zonder een duidelijke uitleg. Toen hij na een uur nog niet thuis was, belde ik zijn vriend op. Hij was er die avond niet geweest. Toen hij thuiskwam had hij iets bleeks op zijn lippen. Nu besef ik dat het Katies make-up moet geweest zijn.”

Craig maakte Charlotte vervolgens wijs dat hij voor enkele dagen naar zijn moeder zou gaan. “Ik dacht dat het gewoon stress was. Geldzorgen, nog een baby… Ik dacht dat hij wel terug zo komen. Maar een paar dagen alter vond ik zijn trouwring in de wagen. Ik wist niet wat ik zag. Hij had die voordien nog nooit uitgedaan. Op dat moment realiseerde ik me dat er iemand anders in het spel moest zijn.”

Lees ook  Puber liegt over het feit dat ze haar menstruatie zou gehad hebben. Dan neemt haar moeder wraak door een feestje voor haar te organiseren.

Telefoonrekening

Toen Charlotte Craig met haar vermoedens confronteerde, ontkende hij eerst in alle toonaarden. Maar toen ze op zijn telefoonrekening talloze oproepen en berichtjes naar Katies nummer opmerkte, was er geen ontkennen aan. “Mijn ergste nachtmerrie was uitgekomen. Hun berichtjes en telefoontjes gingen van heel vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat. Ik was er kapot van.”

“Craig was mijn echtgenoot, maar zij was mijn bloedverwant. Ze was altijd als een zus voor mij toen we kleiner waren. En toch zette ze zichzelf in het middelpunt van ons gezin, en ging ze achter een man aan met een vrouw en kinderen en een derde onderweg.”

Geboorte

Charlotte kwam de moeilijke tijd door dankzij haar kinderen. Toen Ivy in juli vorig jaar geboren werd, was Craig bij haar in het ziekenhuis. “Maar nauwelijks enkele uren later was hij weer thuis bij Katie.”

De mama van drie probeert haar leven stilaan terug op te bouwen, maar haar ooit zo hechte band met Katie zal nooit meer terugkomen. Daar is ze zeker van. “Zo’n verraad verwacht je gewoon niet. Ik zal haar nooit kunnen vergeven.”

Koppel probeert al 4 jaar zwanger te worden en ontdekt dan simpele reden waarom het niet lukt

Vakantiegangers keken met open mond toe hoe een opblaasbare Zodiac met bijna 50 Noord-Afrikaanse vluchtelingen