in

Chinese vrouw jaagt v*rkrachter weg door “te hoesten en zeggen dat ze uit Wuhan komt

Een vrouw in China heeft een zedendelinquent weggejaagd tijdens de coronavirus-uitbraak door te doen alsof ze hoestte en hem vertelde dat ze uit Wuhan kwam.

De verdachte, door de politie genoemd als de 25-jarige Xiao, brak volgens de politie afgelopen vrijdagavond in, in de slaapkamer van het slachtoffer in de stad Jingshan bij Wuhan.

Terwijl hij probeerde s*ksueel geweld aan te richten op het slachtoffer dat alleen was, riep de gezonde vrouw wanhopig: ‘Ik ben net terug uit Wuhan en ben besmet, daarom ben ik alleen thuis in zelfquarantaine.’

Het slachtoffer, door de politie genoemd als Yi, deed alsof ze hoestte terwijl ze Xiao probeerde weg te duwen, die probeerde in haar nek te knijpen en haar mond te bedekken.

Lees ook  Poep jij wel eens tijdens de douche? Je bent niet alleen

Maar nadat hij de claims van Yi had gehoord, was de dader bang en vluchtte – maar niet voordat hij Yi van 3.080 yuan (€ 350) in contanten beroofde.

Het incident vond plaats in de gemeente Pingba aan de rand van Jingshan, op drie uur rijden van Wuhan.

Het werd maandag door Jingshan Public Security Bureau onthuld in een post op sociale media.

De politie zei dat Xiao, een lokale bewoner, dezelfde nacht bij zijn familie was weggelopen en geen geld had, daarom was hij van plan iemand te beroven.

Nadat hij Yi’s huis was binnengeslopen en haar alleen had gezien, dacht hij eraan s*ksueel aan te vallen.

Lees ook  Shannon maakt selfie, maar beseft niet wat er op de achtergrond gebeurt…

Yi belde meteen de politie en de politie lanceerde een klopjacht in de stad. Officieren bekende dat onderzoek moeilijk was omdat alle bewoners gezichtsmaskers droegen om hen tegen het coronavirus te beschermen.

Uiteindelijk gaf Xiao zichzelf, vergezeld door zijn vader, in de vroege uurtjes van maandag aan.

Hij gaf zijn schuld toe en zit nu in hechtenis.

Het dodental van de epidemie blijft stijgen in China, aangezien de National Health Commission van het land 64 overnachtingen meldde en Hong Kong vandaag zijn eerste slachtoffer zag.

De dodelijke ziekte, die zich tussen mensen kan verspreiden, heeft ten minste 427 mensen gedood en wereldwijd meer dan 20.700 geïnfecteerden.

Bridget Maasland geniet van tripje naar Rome met schoonmoeder Rachel

Instagram-influencer schreeuwt in vliegtuig dat hij coronavirus heeft: ‘Was maar een grapje’