in

Collega onthult: ‘Bridget is echt kapot’

De mislukte relatie hakt er flink in bij Bridget Maasland. Dat vertelt een Aran Bade, collega bij RTL Boulevard, in het programma.

De blonde presentatrice was gisteravond niet te zien in het programma, volgens Bade omdat de vrouw nog te van slag is om te werken.

‘Ze ligt er echt af’
Drie maanden waren Bridget en André maar bij elkaar, maar hun relatie ging snel en ze leken stapelverliefd op elkaar te zien.

Bade vertelt dan ook dat Bridget de break-up nog moet verwerken. ,,We hebben zojuist een aangeslagen Bridget gesproken.

Lees ook  Onderzoekers: Kinderen erven intelligentie van hun moeder, niet hun vader

En Bridget is echt aangeslagen en kan hier ook vanavond niet zijn, ze ligt er echt af”, zegt hij. Opvallend is dat Bridget en André gisterochtend aangaven niet in de media te willen praten en rust te willen, maar nog geen twaalf uur later verbrak Bridget die ‘mediastop’.

Waarom precies de relatie op de klippen is gelopen is niet bekend. Het voormalig koppel geeft zelf de media de schuld: ,,Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.”

Lees ook  Meisje van vijf sterft na val uit raam

Wat ze niet vertellen is dat de twee veel foto’s van elkaar op Instagram zetten en ze zelf meerdere malen voor de camera verschenen en vertelden over hun relatie.

Media speculeren over wat er is gebeurd op Curaçao en of de liefde tussen Monique en André weer is opgebloeid.

Hond zwemt elf uur om alarm te slaan nadat boot van baasje kapseist

Dit zijn de gevolgen van een tijdje geen s*ks hebben