in

Connie Witteman gaat iets helemaal anders doen. Wie had dat ooit kunnen denken?

Dat Connie zowat alles in haar mars heeft, wisten we al. Ze kan zingen, heeft een eigen beautykliniek, je kunt het zo gek niet bedenken of ze heeft het geprobeerd. En nu komt ze wel met een heel grote verrassing, want ze kondigde aan dat ze auto´s gaat verkopen! De 66-jarige begint met de verkoop van elektrische stadsauto’s.

Het idee ontstond toen ze op een terrasje in Amsterdam een heleboel Biro’s voorbij zag komen. Deze kleine elektrische tweepersoonsauto’s kan je gewoon op de stoep parkeren. Zeker in grote steden is dit erg handig. “In Amsterdam zijn de Biro’s al helemaal hip omdat je er overal mee kunt komen, je ze gemakkelijk kunt parkeren en ze bovendien hartstikke schoon en zuinig zijn. Nu leek het me wel wat, maar ik begin dan meteen te fantaseren hoe zo’n karretje er uit zou kunnen zien”, vertelde ze.

Lees ook  Opa: legt nekklem bij dame die zijn kleindochter aanvalt

Daarom startte Connie het bedrijfje C.C.C.C., of voluit Connie’s Creative Car Concepts. Het zullen wel geen gewone Biro’s worden, maar dan eerder de glamourversie. “We hebben de mooiste materialen gezocht. De bekleding komt van bijzondere, Engelse koeien. Het stuur, zoals ik dat wilde hebben, kon alleen in Duitsland ergens op die manier worden bekleed”, zet de ex van wijlen Hans Breukhoven nog.

Lees ook  Monique Westenberg geniet van ware liefde

Een gewone Biro is te koop vanaf €8,500, maar de “Connie”-versie zal iets duurder uitvallen. “Ze zijn natuurlijk wat duurder dan de sobere versie, maar hou het maar op de prijs van een exclusieve tas. De duurste tas van de P.C., maar dan kun je er wel in rijden en alleen aan parkeerkosten, die je hiervoor niet hoeft te betalen, verdien je hem al terug!”

We zijn benieuwd om de eerste Connie Biro’s in het straatbeeld te zien verschijnen!

DEEL dit bericht met je vrienden!

Motorbende zet aanzienlijk geldbedrag op het hoofd van misdaadjournalist John van den Heuvel.

Binnen Europa gaan er stemmen op om kebab te verbieden. Wat vind jij hiervan?