in

Daarom smaakt de cola van de MacDonalds anders

Vind jij ook niet dat de cola altijd net een tikkeltje anders smaakt bij de Mac? De 1 vind het lekkerder en de anders helemaal niet! Dit is waarom…

Verklaring

McDonald’s onthult het geheim in een verklaring. “Er zijn veel redenen waarom Coca-Cola zo goed smaakt bij McDonald’s. We volgen de richtlijnen van Coca-Cola om ervoor te zorgen dat de frisdrank hetzelfde smaakt als dat je het uit een flesje zou drinken.” Het gaat dus om precies hetzelfde drankje, maar hoe komt het dan dat-ie toch anders maakt?

Lees ook  Een 0RGASME krijgen zonder jezelf aan te raken? Zo doe je het

Koelsysteem
“Het water en de siroop zijn vooraf afgekoeld voordat het onze drankautomaten bereikt. Ook houdt ons koelsysteem de drank zo koud, dat je altijd een verfrissend drankje krijgt.” Maar daar blijft het niet bij. Het antwoord ligt namelijk ook in het rietje waar jij jouw Cola door drinkt. De fastfoodketen gebruikt een ‘speciaal’ rietje, waardoor jouw smaakervaring nog beter wordt. “Het is een tikkeltje groter dan een normaal rietje, zodat de cola al jouw smaakpapillen bereikt”.

Lees ook  Vrouw weigert langs zijde van stervende echtgenoot te wijken. Dan ziet het ziekenhuispersoneel iets verbluffends.

Temptation Niels en Rosanna hebben groot nieuws

Vader Dries reageert op arrestatie van zoon Dave Roelvink