in

Daarom wil dochter Priscilla geen contact met Patty Brard

Zonder het wellicht zelf te beseffen, heeft Patty Brard haar dochter Priscilla Nasi wéér gekwetst. In een interview vertelde Patty over het gemis van haar dochter, die ze al acht jaar niet heeft gezien, terwijl Priscilla liever had gezien dat haar moeder dit persoonlijk aan haar had verteld…

Spraakmakend interview

‘Waar twee kijven hebben twee schuld,’ vertelde Patty vorige week aan de glossy LINDA. ‘Al weet ik niet eens meer waar het bij Priscil en mij nou om is begonnen. Of wanneer ik haar voor het laatst heb gezien. En hoe langer een ruzie duurt, hoe moeilijker het wordt om het goed te maken. En als dat ooit gebeurt: hóé dan? (…) Ik weet waar ze werkt, maar ik wil haar niet dwingen. Wat moet ik doen? Er naartoe gaan en dat ze me vervolgens wegstuurt? Dat verdriet bespaar ik mezelf.

Lees ook  Vrouw krijgt donorlong van zware rookster en overlijdt

Als zij het wil, ben ik bereid nergens meer over te praten. Ik denk dat dat de enige mogelijkheid is: doen alsof er niks is gebeurd. Want waar ga je beginnen?’ Hoewel Patty met het interview geen slechte bedoelingen had, zorgde dat onbedoeld voor een nóg grotere verwijdering: Priscilla plaatste kort na de verschijning van het magazine een veelzeggende tekst op haar Instagram-pagina: ‘Alles wat je doet voor aandacht, is de reden dat je mijn aandacht niet krijgt.’

Lees ook  Hun zoontje van 3 was wel erg stil. Toen ze ontdekten wat er gebeurd was gilden ze het uit van schrik

Met dít trucje uit het leger val je binnen 2 minuten in slaap

Vreemde bal bont gedumpt buiten dierenasiel – Wat zich schuilhoudt onder de kilo´s vacht roert me tot tranen