in ,

De dakloze loopt met modderige schoenen het restaurant in en vraagt om eten. Maar de chef steekt zijn hand naar hem uit en het hele restaurant wordt stil

Joey Mustain uit de Amerikaanse staat Alabama ging met zijn dochter Stella in een restaurant van de keten “Chick-fil-A” eten. Daar waren ze getuige van een tafereel dat ze met de hele Facebookgemeenschap delen:

“Ik ging vandaag met Stella naar Chick-fil-A. Nadat ze na de hoofdschotel even in de speeltuin gespeeld had, gingen we terug aan tafel zitten voor het nagerecht. Daar zaten we op de eerste rij voor een prachtig tafereel: een dakloze kwam vragen of er nog overschotjes waren. Zijn schoenen zaten onder de modder. Zijn haren waren vies en hij had een onverzorgde baard. De mensen in de zaal namen al wat afstand, maar hij bleef heel erg vriendelijk terwijl hij op de manager wachtte. Toen de manager met hem sprak, bood hij hem geen overschotjes maar een hele verse maaltijd aan. Het enige wat hij verlangde was dat ze samen zouden bidden. De dakloze stemde in. Middenin de drukte legde de manager zijn hand op de schouder van de dakloze man en begon te bidden. Ik hoorde echt de liefde in zijn gebed. Ik vroeg Stella om goed te kijken. Ze vroeg wat er aan de hand was en toen ik het haar uitlegde, boog ze eveneens het hoofd om te bidden. Ik vind het geweldig als mijn dochter iets belangrijk over het leven kan leren.”

Lees ook  Moeder (32) sterft nog geen maand na overlijden zoontje (10)

Stella zal deze uiting van naastenliefde niet gauw vergeten – en de overige gasten in het restaurant evenmin!

DEEL dit mooie gebaar met je vrienden!

Stoere jongen redt hulpeloze “nerd” als hij gepest wordt. 4 jaar later ontdekt hij de hartverscheurende waarheid

Video: Jong ventje ontwaakt uit een bijna doodervaring en zegt: “Mama ik zag je andere…”